Las Vegas

Door SvdP - 13-06-2018 09:18

Deze reis is er echt een van uitersten. Zo lig je de ene nacht wakker van de kou, wordt je de andere nacht badend in het zweet wakker. Gelukkig waren we allebei zo moe, dat we ondanks de hitte best prima hebben geslapen. En vandaag een vrije dag! We staan rustig op. Peet leegt de watertank van de camper en vult vers water bij. Sonja doet wat wasjes. Deze hangen we buiten, want met temperaturen van boven de 40 graden droogt het lekker snel. We halen bij het winkeltje wat voorraad drinken en als we terugkomen, zien we dat we een officiële waarschuwing hebben gekregen. Schijnbaar mag je hier geen was buiten hangen! Oeps, maar weer snel naar binnengehaald en de hele camper volgehangen. 

Deze middag liggen we vooral bij het zwembad om een beetje koel te blijven en maken we praatjes met wat andere campinggasten. Iedereen hier is erg geïnteresseerd en het is leuk om zo wat contact te maken. Al gaat er uiteindelijk ook een oude man tegen ons praten die niet meer ophoudt. Zijn verhalen gaan helemaal nergens over en we zijn hem eigenlijk direct al zat maar komen erg moeilijk van hem af Haha.

Aan het eind van de middag nemen we een douche en gaan we met de taxi weer op weg naar The Strip. Dit blijft bizar. We stoppen bij The Venetian, het beroemde hotel waar binnen Ventetië is nagemaakt en waar ook echt gondels rondvaren. Gekkigheid! Maar heel leuk om te zien. We lopen vervolgens een stuk buiten (heet heet heet) en gaan dan naar Ceaser Palace. Dit is echt een gigantisch groot hotel met binnen zo'n doolhof dat we er een half uur (dit is niet overdreven en zeker geen grapje) over hebben gedaan om een uitgang te vinden. Je raakt helemaal de weg kwijt in al die gangen met winkels en de velen casino's en restaurants. We wagen hier nog een gokje met Blackjack, maar zijn onze 40 Dollar helaas kwijt.

Eenmaal weer buiten hebben we de hele strip afgelopen om uiteindelijk nog een kijkje te nemen bij hotel New York New York. Hier bevindt zich onder andere een achtbaan die dwars door het hotel en ook een stuk buitenland gaat. Wel heel duur, dus we hebben alleen gekeken. 

Vegas is super tof om een keer mee te maken, maar twee avonden is echt genoeg. Fijn om morgen weer lekker terug de natuur in te gaan. Eerst nog een heet (qua temperatuur ;) ) nachtje in de camper.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan