Van Zion naar Bryce

Door SvdP - 15-06-2018 03:02

Na de mooie zonsondergang in Zion, hebben we qua temperatuur ook echt een prima nacht. We slapen dan ook nog behoorlijk vast als onze wekker gaat. Vandaag rijden we door naar Bryce. Normaal gesproken een rit van 2 uur, maar onze camper is te hoog voor een tunnel op die route, waardoor we moeten omrijden. We zijn uiteindelijk na 4 uur rijden op onze camping. Te vroeg om te mogen inchecken. We gaan dus eerst nog even op pad.

De route naar onze camping heeft ons al wat mooie uitzichten geboden over de Red Canyon. Nu rijden we naar het Kodachrome park (vernoemt naar Kodak vanwege de mooie kleuren). Hier lopen we de Grand Parade en nog een pad naar Shakespears Arche. Redelijk korte (maar bloedhete, dus toch nog vrij zware) wandelingen met mooie uitzichten over de Canyons en de Hoodoos (aardpilaren zie ook op de foto's).

Hierna rijden we naar een kleine supermarkt voor een lunch en gaan we naar de camping. We eten wat, doen een wasje en zoeken wat verkoeling in het kleine zwembadje. En, zoals Jan en Karin al vroegen, kletsen daar met wat andere campinggasten. De Amerikanen zijn heel vriendelijk en knopen eigenlijk altijd een praatje aan. Zijn benieuwd waar we vandaan komen en wat we hier allemaal op de planning hebben. Soms krijgen we nog nuttige tips. We hebben ook iemand gesproken die naar Europa en ook een paar dagen naar Nederland komt. Dus toen konden wij een keer de tips geven :). We hebben ook al een paar andere Nederlandse stellen gesproken die bezig zijn aan eenzelfde soort reis. Leuk om wat ervaringen te wisselen. We zijn het er allemaal over eens dat het hier extreem mooi Is, dat de reis intensief maar zéker de moeite waard is, dat maximaal 2 nachten Vegas echt helemaal prima is, dat de natuur indrukwekkend is en dat we eigenlijk overal veel meer tijd voor zouden willen hebben!

We blijven nu lekker op de camping en maken zo taco's en wraps. Morgen gaan we, hopelijk voor de warmte en grootste drukte uit, op pad met de shuttle bus naar de highlights van Bryce.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan