T is weer voorbij

Door Familie Verheyen - A couple of years ago

Gisteren een lange rit van Québec naar Brockville. Onderweg een culturele tussenstop in de buurt van Montréal: een POw Wow; dIt is een indiaans dansfeest. Onder begeleiding van drum en gezangen geven de felgekleurde dansers het beste van zichzelf. 

S Avonds hebben we overnacht in een oude mansion. Prachtige, grote kamers met houten vloer. De badkamer was verstopt in de oude kleerkast. Het huis had ook een groot zwembad. Dit was zonder twijfel onze mooiste en meest authentieke overnachtingsplaats. Het ontbijt was ook nog eens top. Een 10 is op haar plaats. 

Deze ochtend nog een wandeling langs de oever van de St-Lawrence rivier en een tochtje door de eerste treintunnel van Canada. Een schitterend licht- en muziekspektakel vergezelde je tijdens de wandeling. Af en toe “passeerde” er een trein.

Nu staan we klaar om in te checken voor de terugvlucht.

Weer een jaar werken.

 

 

Reacties

Ed en Jolanda Bakker A couple of years ago

Goede reis terug! Ik heb genoten van jullie avonturen. Wij gaan volgend voorjaar ook deze reis in Canada maken. Ik heb er door jullie verhalen zoveel zin in! Ik ben ook benieuwd hoe jullie aan de slaapplekken zijn gekomen! Graag advies.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!