T is weer voorbij

Door Familie Verheyen - 16-07-2019 02:21

Gisteren een lange rit van Québec naar Brockville. Onderweg een culturele tussenstop in de buurt van Montréal: een POw Wow; dIt is een indiaans dansfeest. Onder begeleiding van drum en gezangen geven de felgekleurde dansers het beste van zichzelf. 

S Avonds hebben we overnacht in een oude mansion. Prachtige, grote kamers met houten vloer. De badkamer was verstopt in de oude kleerkast. Het huis had ook een groot zwembad. Dit was zonder twijfel onze mooiste en meest authentieke overnachtingsplaats. Het ontbijt was ook nog eens top. Een 10 is op haar plaats. 

Deze ochtend nog een wandeling langs de oever van de St-Lawrence rivier en een tochtje door de eerste treintunnel van Canada. Een schitterend licht- en muziekspektakel vergezelde je tijdens de wandeling. Af en toe “passeerde” er een trein.

Nu staan we klaar om in te checken voor de terugvlucht.

Weer een jaar werken.

 

 

Reacties

Ed en Jolanda Bakker 16-07-2019 07:17 {{button-58353}}

Goede reis terug! Ik heb genoten van jullie avonturen. Wij gaan volgend voorjaar ook deze reis in Canada maken. Ik heb er door jullie verhalen zoveel zin in! Ik ben ook benieuwd hoe jullie aan de slaapplekken zijn gekomen! Graag advies.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan