Pismo Beach

Door Geert Dors - 15-08-2012 05:24 Vandaag was een heerlijke rustdag. Even lekker uitgeslapen en vanmorgen zijn we even door een deel van Pismo Beach gelopen. De meeste winkeltjes verkopen souvenirs of surfspullen. Ik denk dat het voor surfers een waar paradijs is hier. Vervolgens lopen we naar het strand. Het is behoorlijk fris vandaag. Er hangt een zeemist. Je ziet de flarden het land inkomen. Toch is het al behoorlijk druk op het strand. We lopen lekker een half uurtje. De dames hebben de schoentjes uitgetrokken en lopen op blote voeten. Het zand is heerlijk warm. Als we zijn uitgewaaid lopen we weer terug naar de camping. Tussen de middag eten we even een boterham en vervolgens rijden we even naar een Walmart die hier 6 km vandaan ligt. Als we buiten op de parkeerplaats lopen worden we aangesproken door een Amerikaan. Hij vraagt of we al naar de outlets zijn geweest. Niet dus. Hij verteld ons dat we dan de snelweg weer moeten oprijden en vervolgens de volgende afslag er weer af. Aan de linkerkant liggen alle outlets. Na de Walmart zijn we hier dus maar even naar toe gereden. Inderdaad, er is een heel terrein met outlets. Zo zijn er winkels van Nike, Ralph Lauren maar ook veel schoenwinkels. We hebben allemaal een of meerdere paar schoenen gekocht of slippers gekocht. Tevreden rijden we weer naar de camping en beginnen met het eten te maken. Morgen rijden we naar Malibu Beach. Dit wordt onze laatste camping. Hier gaan we onze spullen weer terug in de koffer proberen te krijgen. De volgende dag(donderdag) leveren we de camper weer in en slapen we nog een nachtje in het Holiday Inn hotel. Vrijdagmorgen vliegen we eerst naar Washington en daarna terug naar Nederland. We vonden het heel leuk dat jullie ons hebben gevolgd en reacties op onze blog hebben achtergelaten. Als we weer terug zijn, zullen we jullie zeker vertellen over onze schitterende reis.

Reacties

Yvon & John 15-08-2012 07:08 {{button-9308}}

Hoi E&G, kennelijk is een deel(tje) van jullie verhaal achtergebleven in de States, maar de crux van het verhaal is duidelijk hoor, jullie genieten met volle teugen van een welverdiende vakantie. De afgelopen weken is het Super geweest, en zoals aan alle (goede) dingen een einde komt, is ook jullie vakantie bijna om. Snif, snif, snif.
Voor jullie, omdat het heel erg gaaf is om daar rond te touren, maar voor ons ook omdat we volgende week jullie ochtendverhalen moeten missen. Voordeel is wel dat we dan de verhalen uit jullie mond kunnen horen.
Geniet nog van de laatste dagen en kom weer goed naar huis. Y&J

Marlies 15-08-2012 07:22 {{button-9309}}

Geniet nog even van de laatste dagen en een goede terugreis! Hier is het ook heerlijk weer! Tot snel. Groetjes Marlies

Jolanda Dors 15-08-2012 11:25 {{button-9316}}

Wat leuk dat mensen je zo aanspreken om te vertellen dat er ook leuke outlets zijn. ik heb genoten van jullie mooie verhalen en prachtige foto's. Geniet nog even, het is hier ook heerlijk warm dus als jullie thuis zijn kunnen jullie hier ook nog heerlijk genieten van de zon en de laatste vrije dagen. groetjes.

John 15-08-2012 11:28 {{button-9317}}

Fam Dors, ik zal ook jullie verhalen missen, toch gek dat je ongemerkt geinteresseerd raakt in jullie vakantie en op grote afstand kunt volgen.
Jullie genieten ervan en kunnen thuis weer terug kijken op deze prachtige vakantie. Geniet met z'n allen nog van de laatste dagen en alvast een goede terugreis gewenst.

Geert Dors 15-08-2012 16:49 {{button-9325}}

Hallo vrienden,

Er was inderdaad een stukje tekst weggevallen. Dit heb ik er even weer aangeplakt.
We zien jullie snel weer in Nederland.

Groeten Elly en Geert

Martin en Roos 15-08-2012 20:08 {{button-9334}}

Hoi Geert en Elly
Veel succes donderdag met het pakken van de koffers en een goede terugreis naar het warme Nederland.Tot gauw.

Lieve groetjes xxx

Harrie en Lineke 15-08-2012 20:54 {{button-9336}}

Hoi globetrotters,

Enthousiast jullie laatste mail gelezen. Wij zijn inmiddels bijna weer een week thuis maar al weer lekker druk geweest. Veel op Mees en Tieme gepast en mede daardoor ook geen mail gelezen. Gelukkig hadden jullie ook niets geschreven. Ik ( wij ) vinden het jammer dat we nu geen mail meer van jullie krijgen. We hebben volop genoten van jullie reisverslag ,we hebben de reis ook een beetje meegemaakt.We wensen jullie een hele goede terug reis en hopelijk snel tot horens/ziens

Groetjes ons

nina 15-08-2012 21:20 {{button-9337}}

Ik hoop dat jullie lekker bruin zijn.Hopelijk zien we julie weer.



Groetjes Nina,Lian,Anita en Marcel

hetty 15-08-2012 21:32 {{button-9339}}

wat een wereldreis hebben jullie gemaakt je zult er wel moe van zijn. geniet nog maar even de laatste dag en doe voorzichtig op de terugreis. we zien jullie hopelijk snel in Enschede waar het ook erg warm is maar ja wat wil je het is zomer!!!.gr ook van toon

roos 16-08-2012 13:17 {{button-9376}}

ik zal het gaan missen de prachtige verhalen,maar dit hebben jullie maar mooi weer meegemaakt. wens jullie een fijne vlucht terug naar dit warme land en tot gauw.
groetjes roos
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan