Bijna alle campings zijn geboekt

Door Geert Dors - A long time ago

Met nog iets meer dan 5 maanden te gaan, hebben we nu bijna alle campings geboekt. Een aantal weken geleden hebben we de meesten al besproken maar er zijn een paar campings die pas een aantal maanden voor aankomst geboekt kunnen worden.
Zo hebben we vorige week zaterdag de camping bij de Grand Canyon kunnen boeken en vandaag de camping in Sequoia National park. Nu alleen nog de camping in Yosemite National park. Deze kunnen we echter pas bespreken op 15 maart. Dan zorgen we dat we klokslag 16.00 uur voor de computer zitten om te boeken. Voor de zekerheid zullen Hans en Hannie ook bij ons zijn en hebben we onze telefoons in de aanslag voor het geval we er via het internet niet doorkomen. Dit zijn zo gewilde campings dat je direct om 16.00 uur moet boeken anders zit alles al weer vol.

Zoals we in onze route al aangaven, zullen we 3 dagen in Las Vegas blijven. Dit moet genoeg zijn om de jackpot te winnenwink. Omdat we er vanuit gaan dat dit ook echt gaat lukken, hebben we ervoor gekozen om in Las Vegas niet op een camping te gaan staan maar om lekker luxe in een hotel te overnachten. We hebben gekozen voor het Flamingo hotel. Een mooi hotel met een prachtig zwembad. En zoals de naam al aangeeft lopen er echte flamingo's in de tuin.
Via het internet kwamen we een prachtige aanbieding tegen. We konden overnachten voor maar 55 dollar per kamer. We hebben hier meteen gebuik van gemaakt. Een paar weken later kwam er een nog mooiere aanbieding voorbij. Dezelfde kamers voor slechts 44 dollar per kamer. Zoals het goede Nederlander betaamd hebben we even contact opgenomen met het kantoor waar we geboekt hadden en gezegd dat we graag van de extra scherpe aanbieding gebruik willen maken. Dat was geen probleem en via de mail ontvingen we direct de bevestiging.
Voor dat geld kun je in Nederland geen fatsoenlijk hotel boeken. En nu zitten we midden in Las Vegas op de Strip, waar alle hotels en casino's staan! Ja het blijft behelpen wink

Zodra er meer nieuws te melden valt, zetten we een berichtje op onze blog.

Elly en Geert

 

 

Reacties

Jolanda Dors A long time ago

Nou Elly, neem je trouwjurk maar mee, kunnen jullie het mooi nog eens over doen in Vegas!

hetty hofstee A long time ago

ik vind het leuk om nu al op de hoogte te worden gehouden veel succes 15 maart met het boeken maar zoals alles goed is gekomen lukt deze ook wel daar ben ik van overtuid
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!