Rust (28-6)

Door Ina, Pepijn & Kids - A long time ago


’s Nachts is een aantal keren een autoalarm afgegaan, en kennelijk heeft dit geluid een vogel geïnspireerd. Rond een uur of 6 geeft hij een prima imitatie van het geluid. Als we eenmaal opstaan ga ik met Lasse naar een toilethuisje om de afwas van gisterenavond te doen. We ontbijten buiten aan de picknicktafel.

We doen het rustig aan vanochtend. We gaan in alle rust douchen, en hangen wat rond de camper. Rond 10 uur ga ik met Malte richting het Rangershuisje om te zien of ik daar wel een signaal voor de mobiele telefoon krijg: per slotte van rekening moet ik nog maar eens met EMRA bellen. Nu krijg ik Jennifer aan de lijn. Er is een reparateur op 45 minuten rijden, maar dat vind ik te veel van het goede. Ik geef aan dat we morgen naar Cape Cod rijden, maar Jennifer geeft aan dat ze laatst ook voor klant een garage op Cape Cod gezocht heeft en toen niets vond. Uiteindelijk spreken we af dat ik later op de dag opnieuw bel terwijl zij gaat kijken of we zondag ergens terecht kunnen, of anders maandag op weg naar Wrentham. We zijn er lekker mee, dit kost inmiddels behoorlijk wat tijd. Op de terugweg naar de RV verbazen we ons weer over de grootte van sommige wagens. Er zijn “caravans” bij waar een Nederlandse sleurhut in kan verdwalen, om over de dubbel-assige bussen met 4 slide-outs maar niet te spreken. Ik bouw met Malte de voor $9,95 gekochte BBQ samen. Ongelooflijk wat ze voor dat geld kunnen maken. Het viel me sowieso al op dat bij Wal-Mart buitenkeukens al vanaf $ 89,- te krijgen zijn. Ik ben er niet echt in thuis, maar volgens mij kosten die dingen in NL minimaal €250,-.

Na de middag gaat Ina even liggen, en als zij opstaat ben ik inmiddels zo moe dat ik plat ga. Ina gaat met de jongens naar het strand, en ik volg een uurtje later. Het strand is smal maar niet heel druk. Er zijn op dit gedeelte alleen mensen die op de camping staan. Een stuk verderop is de public beach; daar is het een stuk voller. Als er eensklaps wolken aan de hemel verschijnen gaan we weer naar de motorhome, met het bij de campwinkel gekochte zout J. We spoelen onderweg bij de buitendouche het zout en zand van ons af.

Ik doe de BBQ aan: vanavond eten we Wilde Zalmmoten (ze zijn dood, dus met dat wilde valt het wel mee) van een rookplank. Dat was iets moois wat ik ook bij Wal-Mart tegenkwam. Je legt de vis op een nat plankje op het grillrooster. Het plankje gaat roken en geeft een fantastische smaak aan de zalm. Het werkt prima! Het plankje is overigens wel voor eenmalig gebruik. Bij de zalm eten we een Caesars Salad. Het leven is goed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!