Dag 17 - Grand Canyon

Door André en Thea Booi - 01-10-08 18:32
dinsdag 30 september
 
Rond half 9 vertrekken we naar de Grand Canyon. Als we na een uurtje in het park aankomen zien we direct een groep herten de weg oversteken.
Dit Nationale Park is misschien net zo groot als de hele provincie Utrecht. Het is nog redelijk rustig zodat we de camper goed kunnen parkeren. We bezoeken enkele uitzichtpunten en hebben steeds een prachtig uitzicht over de Canyon. Het is jammer dat het een beetje nevelig is waardoor het zicht op de bergen niet helemaal helder is. 
Op het GrandView point wagen we het er op om een heel stuk af te dalen om een beetje het gevoel te krijgen hoe het is om in de Grand Canyon te staan. We komen niet heel ver want om helemaal naar beneden te gaan zijn we ongeveer de hele dag bezig en dat is niet te doen. Bij het laatste uitzichtpunt is het zo druk dat we de camper nergens kunnen parkeren en daarom besluiten om eerst wat te eten en op weg te gaan naar de camping in Flagstaff.
Onderweg zien we weer herten. Ze zijn zo dichtbij en kunnen dan ook een mooie foto van ze nemen.
In Flagstaff is het even zoeken maar na wat vragen komen we bij de camping aan. Deze ziet er mooi uit en we hebben een plaats tussen de bomen. We zullen hier twee nachten blijven. We eten gezellig met elkaar buiten aan de picknicktafel die op de meeste campings staan en steken wat waxinelichtjes aan. Als we na het eten aan het afwassen zijn ontdekt André dat het plastik kleed in de fik staat. De kaarsjes waren echt te warm voor het kleed. Geen nood, een stuk eraf geknipt en we gaan verder met een iets kleiner kleed. Morgen een “luie” dag.   
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!