13 sept. Reis naar NY

Door Andre, Nicole, Berry & Danielle - A long time ago Eindelijk was het zover: New York here we come!!!! Na een heerlijke kop koffie en de laatste hollandse punt appeltaart hebben we de ouders van Andre uitgezwaaid. Op naar die boeing triple 7 want volgens Andre was dat het neusje van de zalm om die lange zit door te komen. En inderdaad die 8 uur viel erg mee; een schermpje voor je neus met 'van alles wat', regelmatig een hapje & drankje, de gids van NY afgewisseld met een dutje. De start op Schiphol viel samen met de start van de Formule 1 in Italie....en op het scherm voor ons geen RTL7 dus we hadden een 'probleem' haha maar via de purser en backoffice KLM kwam de captain ons hoogst persoonlijk vertellen dat Alonso gewonnen had. 

Aangekomen op JFK was het nat en laaghangende bewolking. Na een half uur rondcirkelen mochten we toch landen (er werd zelf gesproken over uitwijken naar elders). Nicole wilde dit alles vastleggen op de gevoelige plaat maar kwam erachter dat een batterij best handig is voor haar camera...hihi gelukkig kwamen ze er in het hotel achter dat hij nog in de lader zat!. Na de lange rij om je vingerafdrukken af te geven naar de koffers!...Daan maakte een foto van ons bij de band en gelijk werd onze camera in beslag genomen door een heel streng kijkende vent van Customs&Immigration! WAUW we schrokken ons kapot! Na wat overleg, 1000 keer excuus en heel onnozel kijken hebben we alles moeten wissen en konden we gaan met camera. PFFFFH! 

OP naar de taxi en hotel want we waren moe (tja die 6 uur extra begonnen te tellen). Om 2 uur vannacht ( 8 uur lokaal), bijna 6000 km verder en 17 uur onderweg schonken we een heerlijk Samuel Adams Boston Lager in! Cheers en trusten want het licht ging uit.

Nu horen we de sirenes door het geluid van de straten. Dus net als in de films hihi We gaan ontbijten en eruit want we hebben plannen gemaakt!  De bewolking hangt nog laag als we door het raam kijken maar de vooruitzichten zijn goed. NY here we come!

Andre, Nicole, Berry & Daan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!