2e dag NY

Door Andre, Nicole, Berry & Danielle - A long time ago Gister de verjaardag van Daan gevierd. 1 ding is zeker; die vergeet ze NOOIT meer!! haha Na de post van Rony en gezongen te hebben zijn we naar Central Park gelopen. Je loopt zo vanuit een wijlk een compleet bos in. Een plaats van rust met heuvels, meertjes, rotspartijen en mooie vogels (echt iets voor Pat&Katinka hihi). Daarna de hele stad door waar we gister gebleven waren in downtown Manhattan; Gound Zero. Onderweg toch nog het warenhuis Macy's bezocht. Tja je moet er geweest zijn haha want zo'n winkel beslaat een heel block. Zoals alles hier groot en heel veel vriendelijk personeel. 
De 9-11 memorial bezocht met alle foto's en verhalen. Moeilijk te beseffen dat de twin towers zo groot waren. We stonden namelijk naast het Hilton hotel en dat is hoog maar dan stonden daar nog 2 gebouwen die 2 x zo hoog waren. Men heeft op de plaats waar ze stonden nu 2 vijvers (watervallen) bijna klaar. Tevens is men begonnen met de start van 2 nieuwe wolkenkrabbers.


Daarna naar Pier 6 om met een helikopter over Statue of Liberty en Manhattan te vliegen. 
Heerlijk het gezicht van Daan te zien haha Het was een verrassing voor haar verjaardag en het is een belevenis om alles vanuit de lucht te zien.

Toen hebben we de boot naar Staten Island gepakt om de Dame te kunnen bewonderen.

Daarna met de taxi naar de andere kant van het water via de Brooklyn Bridge. Een heel karwei om een taxi te vinden want de chauffeurs hebben daar gewoon geen zin in. Andre & Nicole hadden gelezen over The River Cafe. Een 'cafe' aan het water met uitzicht op de skyline van Manhattan en die moest je met sunset gezien hebben! Het woord cafe was niet helemaal op zijn plaats haha want er was een minimum van € 100,- werd ons verteld hihi. Daan kreeg een heerlijke fles prosecco van Nicole en Andre en die hebben we genuttigd met oesters, kreeft en st jacobsschelpen!! 

en natuurlijk ook 
 
En met de voet terug! We hebben de stad donker zien worden en dit was een geweldige afsluiting van een paar mooie dagen in New York. Een schitterend moment om daar te lopen terwijl het donker wordt.

Onze magen waren nog niet helemaal afgevuld voor de nacht na die liflafjes haha dus na een bezoek aan een eetcafe hebben we de subway gepakt naar het hotel. Grote verhalen om op te schrijven in het weblog maar wat gebeurde er? Douchen en SLAPEN haha!
tot verder 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!