vervolg van de eerste dagen in Stratford

Door Ed en Marina Schut - A long time ago

Woensdag 15 juni. Het is op deze school helemaal niet erg als de kinderen af en toe niet op school komen. Vandaag zijn ze dan ook niet naar school gegaan om met ons allen een dag uit te gaan.  We zijn vandaag naar een soort pretpark gegaan t.w. Storyboek in de buurt van London. (Een uurtje rijden) Het is een pretpark geschikt voor de leeftijdsgroep van Eva en Julia. Er was ook een groot waterspeelplaats met fonteinen om elkaar nat te spuiten, soort waterval ect. We hebben ons lekker geamuseerd, Eva en julia vonden het leuk. Het was ook mooi weer en hebben in het park gepicknickt. 

Vanaf half 6 tot half 8 was er op de school van Eva en Julia een soort bazar. De opbrengst van de bazar is voor de aanschaf van een "smartboard.  Het was heel druk en erg gezellig. Kennisgemaakt met een aantal mensen. Mensen zijn erg vriendelijk. Er was eten en drinken, kinderen konden spelletjes spelen, er kon geboden worden op allerlei goederen en activiteiten die door ouders geschonken waren. Heel leuk om te zien hoe dat op deze school gedaan wordt.

Vandaag was ook de dag dat we de eerste foto's van Martijn op skype ontvingen en later konden we Martijn live op skype zien. Het is toch heel fijn om op zo'n afstand dit mee te kunnen beleven. We zijn ondanks dat we ver weg zijn er toch een beetje bij.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!