Einde eerste week

Door Ed en Marina Schut - A long time ago

Nu ik  dit schrijf is het zondagavond. Morgenochtend vroeg moeten we vertrekken naar Toronto om te vliegen naar Vancouver waar ons reisavontuur met de camper gaat beginnen. We worden gebracht door Bert, Mirjam,  Eva en Julia. Mirjam gaat  morgen naar Nederland. Ze had een mooie aanbieding gezien en dat gaf de doorslag om te gaan om Martijn te gaan bewonderen, en ook een aantal vriendinnen van haar hebben onlangs een baby gekregen.

Wat hebben we de afgelopen dagen zoal gedaan;

Vrijdag was er op de school van Eva en Julia voor de 1e keer een opa/oma dag. Eva en Julia  boften dat wij er waren. We hebben zo kennis kunnen nemen van hetgeen zij op school doen. Het was erg leuk.

Zaterdag zijn we wandelend het park in gegaan. . In januari toen  we er waren had ik gezegd dat als we er weer waren en het ijsloket  open zou zijn, ik zou tracteren op een ijsje. Dat hadden ze wel onthouden, dus ik moest mijn belofte waarmaken.

vandaag, zondag zijn we naar Goderich gegaan. Dat is een uur rijden. Dat is een leuk stadje gelegen aan een heel groot meer. We hadden prachtig weer en heerlijk op het strand gezeten en Eva en Julia hebben lekker gespeeld.

Op de verschillende dagen hebben we uiteraard via Skype een aantal keren Martijn kunnen bewonderen.

We hebben jullie reacties allemaal gelezen. We willen jullie bedanken voor de felicitaties dat we opa en oma geworden zijn van Martijn.

Reacties

Margreet en Levien A long time ago

Heel veel camperplezier de komende weken! We zijn benieuwd naar jullie belevenissen! Groetjes van Levien en Margreet

henriette A long time ago

Hallo Ed en Marina,
Heel veel plezier op jullie tocht door Canada.Rijd voorzichtig! Groetjes,
Henriette

wim en anneke schut A long time ago

wij zijn vandaag thuis gekomen van een weekje belgische kust en het eerste wat we zagen was de kaart van Martijn.Iedereen van harte gefeliciteerd.

Ineke A long time ago

Hi Marina en Ed, leuk jullie en Mirjam vorige week te spreken.Ook ik heb inmiddels de foto van Martijn kunnen bewonderen. Wat een mooi mannetje! Nogmaals gefeliciteerd. En verder een hele fijn vakantie gewenst. Benieuwd naar jullie verdere verhalen. Groetjes, Ineke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!