Vancouver (1)

Door Marja van Haren - A long time ago

07-08; Jan en Marja staan om 5.30 uur op (ja echt……) en om 5.50 rijden we naar de ferry. We blijken toch met de eerste boot mee te kunnen !!! en aan boord kunnen we ons even opfrissen en ontbijten (we mogen de camper niet meer gebruiken, omdat alles schoon moet blijven en de watertanken leeg). Daarna volgen we de tomtom naar Canadream in Vancouver. Echter, het aangegeven adres bestaat niet………….. we blijken in Delta (voorstadje) te moeten zijn op een straat die dezelfde naam heeft. We halen het net (niet), en om 10.05 staan we op het terrein waar nog zo’n 40 campers ons aanstaren. Alles is in orde, we hebben geen schades gehad en er wordt een taxi voor ons gebeld om ons naar onze B&B te brengen in Vancouver (Third House Inn, goeie suggestie Iris !!!!)
Daar aangekomen blijken we de hele benedenverdieping tot onze beschikking te hebben, incl. keuken, badkamer en knus terras met hangmatten, het is echter de bedoeling dat we nog wel iets van Vancouver gaan zien !
We gaan te voet naar de beach, waar we prachtig uitzicht hebben op de skyline van Vancouver en zitten af en toe een poosje lekker in de zon. Daarna gaan we met een kleine ferry naar Granville Island, een kunstenaarswijkje met een leuke farmersmarket. Leuk om even doorheen te slenteren.
We besluiten morgen pas downtown te gaan en begin van de avond beginnen we aan de terugtocht, waar we onderweg toch (eindelijk) een keer bij de Subway een broodje eten (als diner). We beginnen op 1st Avenue en moeten op 10th Av zijn en dan wel op huisnummer 4117…………………… een tochtje van ruim 1,5 uur lopen !
’s avonds lekker badderen en chillen (lezen / of online zijn).

Reacties

Debbie A long time ago

Hoi hoi globetrotters,

Net de link via je broertje gekregen Mar en even een inhaalslag gemaakt om alle belevenissen te lezen.

Jullie maken een superreis die je je leven lang zal bijblijven. Geniet nog van de laatste dagen...en sla alle indrukken goed op!!!

Groetjes van ons
Walter, Debbie, Annemijn & Leonie xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!