Calgary

Door Marja van Haren - A long time ago

21-7; We beginnen de dag gezellig met z’n allen (incl. de tweeling Gillian en Jonathan) met een uitgebreid ontbijt met Bizonworstjes (van eigen bodem), eieren, bacon, wraps etc.  Daarna gaan we naar de Parade kijken in Lacombe (soort heideweek-optocht), samen met de vader van Judy, dhr. Prins (een krasse man van 92, met een echt West-Fries accent). Prompt als we langs de route staan krijgen we een flinke regenbui over ons heen !
Even opwarmen met warme chocolademelk en dan weer terug naar de farm om onze laatste spullen op te ruimen, te lunchen en afscheid te nemen. Erwin brengt ons naar Calgary waar we om 15.00 uur de camper ophalen bij Canadream (Chris rijdt!). Daar nemen we ook afscheid van hem. Best vreemd om iedereen die je net een beetje hebt leren kennen weer achter te laten en niet te weten of en hoe je elkaar weer zult treffen.

Bij de verhuur krijgen we eerst een uitgebreide instructie en we krijgen een gloednieuwe (2000 km op de teller) camper mee. Jan kan z’n hart ophalen. We rijden naar de superstore die vlakbij ligt en doen daar onze inkopen voor de eerste dagen (schrikken….) en dan is het inmiddels al etenstijd. We hebben nog geen plek gereserveerd voor de overnachting, maar gokken het erop en gaan eerst even ergens een burger eten. Dan rijden we naar Cragg kreek (z.w. van Calgary) en arriveren daar om 20.30 uur maar dan blijkt dat de campgrounds in de buurt allemaal vol zijn (weekend !), maar op de camping iets verderop is de overflow beschikbaar en dus kunnen we lekker op een rustig veld staan. Voor het eerst met ons gezin in de middle of nowhere, zonder aansluiting op elektriciteit (hebben we in de camper) en met een WC-hokje waar e.e.a. een eind naar beneden plonst, voordat het een bodem bereikt………. Het avontuur is begonnen !
Na het inrichten van de camper en het nuttigen van de eerste marshmallows van ons eigen kampvuurtje, kunnen we de nacht in.

Reacties

Marja, Jan, Chris, Laura A long time ago

Erwin and Judy (and the rest of the Van Haren family in Canada) we have very much enjoyed staying withe you in de last few days. Thanks for all your care, your hospitality and all things you showed to us. We miss you guys allready, especially the enthousiastic plans of Judy and the sense of humor of Erwin. A canadian hug from all of us !

Bertha en Wout van Holland A long time ago

Wat leuk om jullie te volgen, het lijkt ons super, een hele belevenis. Tot nu toe hebben jullie al heel wat gezien geweldig. En wat een mooie camper. Heel veel groetjes en heel veel plezier. Wout en Bertha
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!