Reisdag naar Canada

Door Marja van Haren - A long time ago

17-7 De dag begon dus vroeg en Laura en Marja stonden nog geen 2 minuten voor het hotel of de 1e taxidriver vroeg ons of we een taxi nodig hadden, so................. no problem at all en voor $ 30 zijn we 2,5 uur voor vertrek op luchthaven La Guardia. We ontbijten uitgebreid en vliegen vervolgens naar Minneapolis en dan door naar Calgary, waar we met een halfuurtje vertraging (vanwege een technische storing, brrrrrr)  aankomen.
Als we net door de douane zijn en direct de koffers gevonden hebben, zien we Erwin van Haren ons al op staan te wachten en nog geen 10 minuten later zit de bagage in de pick-up truck, en wij ook (de meesten van ons hebben nog nooit in zo'n ding gezeten, dus op zich is dat al een belevenis).
We rijden even buiten Calgary naar een big Outdoorshop, waar ze een enorme verzameling opgezette dieren (bighornsheep, whitegoats, cayotes en deer) hebben staan en waar alles verkocht wordt wat je op het platteland in Canada nodig kunt hebben. Enorm...... evenals de icecreams.!

We hebben souper bij Tante Maaike in Lacombe, met Erwin, Judy, Heather, Roger, Kate, Ben en Grace en rijden vervolgens door naar het huis van Erwin en Judy. We delen de stroopwafels uit die we uit Nederland hebben meegenomen en Judy wijst ons de kamers in the basement. Na een verfrissende douche duiken we lekker ons bedje in, want morgen wacht een vermoeiende dag.........................

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.