Dag 2 : Ophalen camper in Vancouver + eerste rit naar Harrison Hot Springs

Door Barry - A long time ago

Vandaag zijn we de camper gaan ophalen... spannend.  Het eerste tochtje naar de supermarkt om voorraden in te slaan liep uit op een fiasco: GPS flipte en de kaart die we hadden gekregen stuurde ons van de ene doodlopende straat naar de andere met er bovenop nog wat wegblokkeringen door werken.
Geen voorraad dan maar, en getracht onze weg naar Harisson Hot Springs te zoeken.  Gelukkig moesten we ook zoeken, en terugdraaien en zoeken en zoeken.... waardoor we stootten op een supermarkt met een eigen interne Apotheek en benzinepomp waar we per 100$ konden tanken dus hadden we toch voorraden kunnen inslaan :)

En zo had Barry het rijden al volledig onder controle en kon het échte avontuur beginnen met onze eerste rit van 143 km in onze 25 feet grooooooooote camper!

We bereikten na een kleine 2uurtjes onze camping en kregen onze eerste standplaats in het bos.
We bezochtte de zandstranden van het 60km lange Harrison Lake waar het stilte voor de storm is op vlak van toeristen.   Het stadje is genoemd naar de hete bronnen die we niet direct gevonden hebben tijdens onze wandeling in aangenaam lenteweer maar dat was niet zo erg want de omgeving was prachtig.  

Na een terrasje, en wat gekokkerel in onze camper, zijn we op tijd in onze slaapzakken gekropen en vielen we omringd door stilte (behalve de koelkast die geregeld aanspringt) in een welverdiende slaap. 

Tot blogs!

Reacties

Manu A long time ago

Is net alsof ik het scenario van een film lees... super! Geniet van elk moment: dit is misschien een 'once in a lifetime-avontuur'!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan