Grand Teron naar Vernal

Door Bert ten Oever - 13-08-2015 04:50

In de Teton hebben we gistermiddag lekker relaxet een boottochten gemaakt. Twee uurtjes varen op het Jackson Lake met fishingboat. Alleen de vishengels ontbraken nog. Bij de aanlegsteiger zwommen honderden vissen rond de boot. Verderop het meer zag je ze niet meer, omdat het waarschijnlijk te diep was.

Wat een machtig gebergte is die Grand Teton toch. Het lijkt of je ze zo kan aanraken. Gletschers die naar beneden komen en waarvan je de beekjes op grote afstand kan zien. Schitterend.

Terug bij de camper lekker rustig aangedaan. We hadden daar een prachtig plekje. Dit was het eerste leuke plekje en leuke camping. Tenminste zoals wij een camping leuk vinden. Bijna alle campings zijn grote parkeerplaatsen voor Campers. Keurig op een rijtje met een picknicktafel en een vuurplaats. Dit was heel anders. Speels en allemaal gezellige plekken. Naast ons stond een familie uit Chicago. Man, vrouw en twee zoons. Die jongste zoon had duidelijk ADHD. Hij praatte aan een stuk door. Moeder kwam zich verontschuldigen, maar wij vondenhem niet vervelend. 

Vlak voor het avondeten ontmoette ik twee meiden die met en fiets aan het trekken waren. Ze waren al drie ur aan het zoeken naar een goede plek, maar het was allemaal vol. Wij hadden genoeg ruimte, dus ze waren welkom bij ons. Uiteindelijk zijn ze toch nog verder getrokken.

Vannacht kreeg Vera weer last van een blaasontsteking. Toch maar even naar de dokter. Twe uur later kregen we een bevestiging, een pot pillen en een rekening van ruim 300 dallar.

Vandaag de hele dag verder gereden en om 18.00 uur waren we in Venal in Utah. Prachtige route met schitterende vergezichten. In Wyoming ook weer het grote niets en in Utah een heel slechte weg. Het regende intussen heel hard en dat bleef tot een paar mijl voor de camping. Het is nu donker en droog. De krekels maken een hoop herrie en het eten wSs prima.

Morgen eerst de dino's bekijken hier en dan door naar Moab, voor het Arches National Park.

Reacties

Geert en Hilly 13-08-2015 14:57 {{button-34222}}

Och Vera toch. Veel drinken, veel plassen! Sterkte! Groet.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan