Dinsdag 20 juni 2017

Door Annette Verhaaff - 22-06-2017 17:04

Vandaag begint de dag met regen.

Het is de laatste schooldag van de meiden, ze hoeven maar twee uurtjes aanwezig te zijn. Eigenlijk meer om de tijd vol te maken, want er worden geen lessen meer gegeven. Voor de middag zijn ze alweer thuis.

De familie wil vanmiddag naar het (overdekte) zwembad met de kinderen en vragen of we meegaan.

We gaan echter liever samen naar de Walmart om wat spulletjes in te slaan voor onze trip door Canada. Op ons gemakje lopen we de enorme zaak door en gaan tenslotte lunchen bij de Mac.

Neeeee, we kunnen niet teveel inkopen om mee terug te nemen naar Nederland, we zijn beperkt in het aantal kilo’s dat één koffer mag wegen. Maar we hadden nogal wat spul meegenomen vanuit Nederland voor de familie hier, dus zijn er lege plaatsen ontstaan die natuurlijk opgevuld moeten worden.

Dan rijden we weer terug.

In de middag klaart het op, maar de temperatuur blijft laag. Konden ze ons vanuit Nederland maar een paar graadjes sturen, daar hebben ze er genoeg.

’s Avonds kruipt Lorelai naast me op de bank en vraagt of ik het goed vind als ze me voorleest. Natuurlijk vindt oma dat goed! Ze haalt twee boekjes voor de beginnende lezer en leest ze moeiteloos voor. Later vraagt ze of ik haar naar bed breng en dan leest ze me weer een verhaaltje voor. Zo leuk!

De grote meisjes zijn ook schatten, al echte tieners. Ze zitten veel met hun telefoon, zoals we ook in Nederland van de kleinkinderen gewend zijn. Dat hoort nou eenmaal bij de tijd. Verder brengen ze veel tijd met hun vriendinnen door.

Geen foto’s gemaakt vandaag, daarom voeg ik er één bij van Madeline, gemaakt tijdens de familiedag.

 

Reacties

joep visser uit Arnhem 22-06-2017 21:25 {{button-45826}}

Zo te lezen, valt er veel te doen voor jullie. niet alleen het inkopen, maar ook veel dingen met jullie familie te beleven, uiteindelijk kunnen jullie in het vliegtuig naar huis, lekker uitrusten,
Tot slot: een fijn dag,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan