Zaterdag 15 juli 2017

Door Annette Verhaaff - A long time ago

We zijn inmiddels twee dagen terug in Nederland en kijken terug op een prachtige reis naar de VS en Canada.

We hebben een heerlijke tijd gehad bij Dennis, Amy, Hannah, Madeline en Lorelai. We hebben weer veel leuke dingen meegemaakt, van sportdag en zwemles van Lorelai tot mooie tochtjes, graduation van Hannah, familiedag, vliegshow, de 4th of July, etc.

Zoals gewoonlijk viel het afscheid nemen weer heel zwaar.

Van onze trip door Canada hebben we ook erg genoten. Wat een mooi land en vriendelijke mensen!

Nu ga ik beginnen om de foto’s te sorteren en bewerken en ga deze verwerken in slide shows die Henk dan voor me op YouTube gaat zetten. Daar zal wel een tijdje overheen gaan, want het zijn nogal wat foto’s geworden!

Hartelijk dank aan onze trouwe volgers. Leuk dat jullie met ons meegereisd zijn en met ons meegeleefd hebben. Ook bedankt voor de leuke en lieve reacties.

Speciaal dank aan onze meest trouwe volger John (Joep) Visser, die na elk bericht een reactie plaatste met leuke humoristische opmerkingen. We hebben er veel plezier aan beleefd Joep.

Een lieve groet voor iedereen van Henk en Annette.

Reacties

joep visser uit Arnhem A long time ago

Hallo Annette en Henk:
Over tot de orde van de dag, het is wel weer effe wennen voor jullie, maar zoals ik jullie ken, gaat dat helemaal lukken en goedkomen.
Vervolgens heb ik het hartstikke leuk gevonden om jullie te mogen volgen, fijn om te lezen van het genieten van de familie, omgeving, de reis, en de foto's, in dat verre land.
Van dat heerlijke eten daar, wordt het hier, in Arnhem, gewoon weer stamppot met balletje gehakt.
Na de vakantie, ga ik mijn familie bezoeken in die Heimat, dat is inmiddels uitgegroeid tot 7 achterkleinkinderen, die moffen liggen echt niet stil, dit was zo maar zomaar een kleine opmerking.
Annette en Henk, ook ik ben jullie dankbaar, graag wil ik jullie bezoeken, maar dan waarschuw ik van te voren, uiteindelijk weten jullie niet wat je in huis haalt. De Hartelijke groeten van joep uit Arnhem.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!