Page; Lower Antelope Canyon

Door USA reis familie Scholten 2018 - 13-08-2018 20:36

(Het zal opgevallen zijn dat de verslagen wat later doorkomen. Sinds Bryce hebben we geen bereik via onze AT&T sim kaart en de wifi bij de campings is bizar slecht. Er komt vandaag dus even een inhaalslag 😋)

We hadden reserveringen voor Page's Lower Antelope Canyon bij Ken's Tours om 11:30 Pacific Time. Omdat we uit de Mountain Time kwamen kregen we een uur kado dus we hebben ons niet gehaast vanuit Monument Valley. Ruim op tijd zijn we bij Ken's Tours waar we zo heen reden. Goed georganiseerd worden we als een kudde schaapjes door de Canyon heen geleid. Heel indrukwekkend hoe dit door de natuur is vorm gegeven. De camera's bleven klikken, iedere hoek geeft weer een nieuwe lichtinval. Afijn, we laten de foto's (wanneer we die kunnen uploaden) voor zichzelf spreken. 

Na 1,5 uur stonden we weer buiten en gingen op weg. Wahweap Campground is een half uurtje rijden maar we gingen eerst langs de WalMart die op de route ligt. 

Aangekomen bij Wahweap Campground zien we Lake Powell liggen maar het is best een stuk lopen en het is weer eens snikheet. Bovendien staan we met de camper helemaal bovenaan deze zeer ruim opgezette camping... Nog verder lopen van het water 😥 We hebben het gedaan maar ik vond het 't eigenlijk niet de moeite waard. Bij de laundry ruimte kregen we een tip van een Nederlander: maak van je waterslang (we hadden full hook-up, oftewel electriciteit-, riool- en wateraansluiting) een buitendouche want het koelt 's avonds nauwelijks af. Hebben we lekker gedaan en toen ge-bbqt.

Na een plakkerige nacht hebben we uitgebreid ontbeten (uitslapen is toch ondoenlijk in die hitte) en om 09:30 konden we op weg naar Grand Canyon.

Oja, we kunnen de coyote ook toevoegen aan ons 'beesten-lijstje'. Tijdens het ontbijt ziet Femke ineens een 'hond' lopen maar we zagen al gauw dat het geen gewone hond was. Na Femke's beste lokroep (of was het de geur van de bacon 😉) stond het dier met gespitste oortjes naar ons te kijken dus Arno heeft er weer een mooie foto bij.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan