Golden Gate

Door Fam van der Meer - 05-08-2018 06:25

Zaterdag 4 augustus 2018 stond in het teken van een brug. Er bestaat een rode brug in Amerika waar we allemaal op willen staan. Zo ook de familie van der Meer. We vertrokken op tijd na een bakkie koffie naar San Francisco. De kids bleven nog een beetje na suffen in de camper en wij hadden alle kaarten bij de hand. Waar is dat rode grote ding.

 

Highway 580 en dan naar de Pier. We roken de zee en trokken direct onze bikini aan. Dat bleek wat overdreven omdat de temperatuur hier opeens stukken lager bleek te zijn. Het werden zelfs lange broeken en vesten. Dit waren we niet gewend, maar voor een stuk lopen was het wel geweldig. Geen liters water op ons rug, maar gewoon 1 flesje ice-tea. We dansten over de weg en liepen heerlijk langs de kustlijn naar de Golden Gate Bridge. Wat een enorm project en wat een bezienswaardigheid. Er lopen wel veel mensen maar het is niet benauwend. We hebben veel foto’s genomen en de meiden werden zelfs gevraagd om naar een fotocasting te gaan. Of het nu nep was of niet, het blijft als moeder leuk als dat wordt gezegd over je kids. Pappa een beetje verontwaardigd want hij wil nog steeds doorbreken in Amerika of Nederland. Ze hebben het niet van een vreemde….

 

Het was te koud om op strand te liggen, dus gingen we naar een Mall. Je kan de meiden niet blijer maken. Pappa hebben we in de camper laten zitten want dat is voor iedereen beter. Heerlijk naar de Lush, de Victoria Secret, Segnora, de Target, de Mac, de Apple Store en nog veel meer. We hadden hier nog uren door kunnen brengen maar er was een tijdslimiet met pappa afgesproken. We hielden ons eraan en gingen voldaan naar de camper. Voor pappa hadden we een heerlijke pizza meegenomen dus dat zat ook wel goed.

 

Vervolgens reden we met de camper over de Golden Gate. Dat is ook een happening op zich. Stapsvoets rijdt een ieder over de brug en je weet niet wat je allemaal ziet. De brandweer oefent nog even met zijn boot in het water. Overal boten en wedstrijden met kano’s en duizenden fietsers. Ik dacht dat ze in Amerika niet konden fietsen maar dit zag er heel anders uit. Een grote happening met rollende banden. Wij rolden gezellig mee met onze camper. De camping lag net buiten de stad en vanuit hier kunnen we morgen naar Alcatras….

Reacties

oma 05-08-2018 06:54 {{button-54079}}

dit was een enige dag,papa rust en de dames uit hun dak,nu eens geen bergen en dalen ,maar leuke winkels en shusi en pizza,s dit wordt afkikken dames als weer in Katwijk bent .
de bridge was al geweldig nu het treintje nog en alcatras en de robben en natuurlijk vis eten ,
ik eet al mee ,maar zoute haring zullen ze wel niet hebben
en zwemmen komt ook nog wel jullie gaan nog naar santa barbara ,
we krijgen hier nog 2 dagen boven de 30 graden en dan wordt het ongv 25 gr
tegen de tijd dat jullie tuis komen zal het hier wel weer bakstenen regenen,
maar zo,n erge hitte hoeft van mij ook niet .
jullie een hele fijne dag in san fransisco, bij alles wat jullie doen ,
groeten oma

oma en oop 06-08-2018 02:25 {{button-54152}}

Het is weer zo'n nacht waarin Klaas Vaak over de Wurf loopt en zegt loop een stukje mee? Mijn hoofd zegt nee en mijn benen ja ja ja, Een tweestrijd bij 30 graden is niet bevorderlijk voor de nachtrust. Buiten is het eindelijk rustig heel Nederland heeft vandaag op het strand in Katwijk gezeten tenminste daar leek het op. Nu zijn de lichten uit bij paal14 en loopt er een nog dwaas over een verlaten Wurf. Kan zeker ook zijn benen niet stil houden en loopt wel achter Klaas Vaak? Dus ik zwaai en type dat is toch ook bewegen al merk ik het niet aan mijn benen. Oma slaapt rustig door kan beter tegen de warmte dan ik. Gisteren ( eergisteren dus) hebben we heerlijk gefietst, was toen net iets frisser tussen Katwijk en Zandvoort. De vooruitzichten voor vandaag zijn goed en op langere termijn beter. Gelukkig komt er nog water uit de kraan en water uit de sproeier naast het Hok. Woezel en Pip komen dus niets te kort en wij zelf ook niet. Maar zoveel als jullie hebben daar worden wij ( Oma en oop) bijna jaloers op. Missen doen wij jullie wel maar het is goed te lezen dat jullie daar genieten met de meiden. Aan Woezel en Pip merk ik nu weinig verschil. Woezel laat mij links liggen en Pip draait om mij heen. Deze week laat ik de auto keuren en komen de dames van de bridge een harinkje eten. Misschien komt de loodgieter een begin maken met het dak en krijgen de helmen, waar ik op kijk ook deze week wat water. Zal wel zaterdag zijn net als de bloemen corso langs rijdt? Ja. een nieuwe route over de gehele Wurf. De maandag is 2 uur oud en ik zie niemand meer buiten. Ik ga stoppen en mijn kussen opzoeken.
Na het ontbijt naar Woezel en Pip dan naar strand ff wandelen en zwemmen. Zwemmen is gelukkig nog steeds heel lekker in schoon en warm zeewater van 22 graden. Jullie ook weer een fijne dag en let goed op elkaar, kusjes en kroels vanaf de Wurf.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan