Dag 18 Onderweg naar Salt Lake City

Door Familie van Eerde - 07-09-2018 15:33

Vandaag de laatste echte rit met de camper. Morgen gaan we hem alleen nog maar inleveren, dus die dag tellen we eigenlijk al niet meer mee. Maar vandaag wel een flinke rit, ruim 500 km moeten we vandaag afleggen voordat we op onze eindbestemming, Salt Lake City zijn. De kinderen verheugen zich erg op de rit, want dan kunnen ze weer lekker relaxen.

We beginnen weer met een ontbijtje op de camping. Omdat we gisteren de ontbijtjes toch wel erg groot vonden, bestellen we nu allemaal kinder ontbijtjes. Alleen Arjen neemt nog een volwassen versie. Dit is een veel betere portie.

De rit gaat erg voorspoedig, we rijden vooral over snelwegen en schieten dus lekker op. Na de eerste stop mag Anoek een stukje voorin zitten. Helemaal leuk vindt ze dat. Mirjam zit daarom dus een stukje achterin, lekker lezen. Best wel gek om naar opzij te rijden.

We picknicken voor de lunch op een rest area. Lekker de stukken pizza van de avond ervoor en voor Arjen de kleine taartjes die nog in de koelkast lagen. Hij was de enige die de vorige avond zijn bordje had leeggegeten.

Rond 4 uur zijn we bij een Walmart waar we op souvenir jacht gaan en ook nog eten voor vanavond halen. We lopen wel een uur rond in de winkel, maar zien iedere keer weer andere spullen. De meiden slagen goed, bakspullen, fotoalbums en andere spulletjes. Jens kan niet slagen voor een leuk souvenirtje dus dat moeten we morgen in Salt Lake City maar kopen.

Nadat we bij de Walmart zijn geweest is het nog een half uurtje rijden, maar er staat flink file voor Salt Lake City, dus dat duurt wel iets langer. Wel weer even wennen zoveel verkeer op de weg. Onze camping voor vannacht ligt in Salt Lake City, dus dat is morgen lekker makkelijk. Rond 6 uur zijn we eindelijk op de camping. Emma en Mirjam gaan alvast hun tas inpakken, Anoek en Jens gaan nog even zwemmen. We koken vanavond weer eens zelf. Sla, hamburgers en aardappelpuree (met jus). We willen buiten eten, maar er zitten zoveel wespen, dat we toch maar naar binnen gaan.

Na het eten moeten de andere ook hun tas gaan inpakken en moeten de andere kastjes leeggemaakt worden. We schieten lekker op. Als we alles een beetje ingepakt hebben gaan we lekker slapen. De laatste nacht in de camper.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan