Fort Lauderdale Beach & welcome to Miami !

Door Sabrina Van Mol - 11-07-2019 19:50

Woensdag, 10 juli 2019

Over het ontbijt kunnen we kort zijn : Koen dacht een alternatief te vinden, maar we zijn toch beland bij de Naked Crab. Een lekker en gezond ontbijt dus, met croissants !

Eerst effe naar het strand, dan was er onze rit naar Miami, een uurtje maar. We logeren de volgende dagen in het Art Deco District van Miami Beach, in het Kent-hotel. De Cubaanse madame achter de balie is ook Art Deco 😊. Hoe parkeer je je auto daar ? Op Collins Avenue, heel drukke straat, hotel geen parking ? Met ‘valet parking’ ! Je betaalt, je geeft je sleutels af, en probleem opgelost. Waar je auto uiteindelijk staat, ik heb er geen idee van. Wanneer je de auto nodig hebt, binnen 20 minuten staat hij voor de deur.

Het is hier leuk rondlopen, winkeltjes, Paul’s voor lunch, je hoort hier heel weinig Amerikaans. Spaans, Portugees en Frans zijn hier de voertaal. Miami Beach heeft ook hetzelfde warme zeewater, met de Baywatch-strandhuisje. We hebben ook de Ocean Drive by night verkend, met de villa van Versace blijkbaar, wist Mirte te vertellen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan