Dag 1: Vertrek naar San Francisco

Door Frits Borgman - 24-06-2008 15:38 Nadat Roel ons keurig op tijd bij Schiphol had afgezet, begon onze reis met een vertraging van 1 uur en 20 minuten op de vlucht met BMI naar Londen. We hadden in London 2 uur en 40 minuten de tijd om over te stappen, dus dat zou geen probleem moeten zijn, ware het niet dat wij er met onze handbagage werden uitgepikt om gecontroleerd te worden. We werden zelfs op explosieven gecontroleerd. Dit duurde nogal lang met het gevolg dat de overstaptijd wel erg kort werd...
Aangekomen bij de balie van United Airlines hadden we nog een half uur. Ik vroeg aan de dame welke gate we moesten hebben en zij zag onze tickets en zei: "Oh, San Francisco, you're maybe too late, you'll have to run for it, gate 22! Wij als een stel roadrunners door de gangen van Heathrow en buiten adem aangekomen konden we gelukkig als laatste passagiers nog instappen !!
Achteraf storm in een glas water, het duurde nog ruim een half uur voordat we werden afgeduwd.

Na een vlucht van ruim 10 uur kwamen we aan in San Francisco. Met de taxi naar het hotel gegaan en daar zijn we vrij snel gaan slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan