Dag 9: Las Vegas

Door Frits Borgman - 06-07-2008 23:04 Vandaag doen we lekker rustig aan, het is hier op dit moment 43,8 graden (in de schaduw dus !)Vanmorgen zijn we wezen zwemmen en vanmiddag gaan we op tijd douchen en eten en dan weer naar Las Vegas. Gisteren hebben we gezien dat Las Vegas wel erg veranderd is sinds we daar 15 jaar geleden voor het laatst waren. Dat is logisch natuurlijk, maar wat wel opvalt is dat de neonreclames, waar Las Vegas zo beroemd om is /was, bijna helemaal verdwenen zijn. Daarvoor in de plaats zijn reusachtige hotels/casino's gebouwd, de ene nog pompeuzer dan de ander. New York, Parijs (met Eiffeltoren) is hier op schaal nagebouwd. Blijft wel indrukwekkend natuurlijk.
Naar onze mening is Las Vegas er minder bijzonder van geworden, pompeuze gebouwen vindt je tenslotte overal in Amerika. 

Het is hier zo warm dat onze airconditioner niet alleen van buiten, maar ook van binnen water lekt. De condensvorming is zo groot dat het water niet op de normale wijze kan worden afgevoerd. Het is gelukkig niet veel water, maar we hebben er maar even een emmertje onder gezet.
Ik heb voor de zekerheid de Cruise America Road Assistence maar even gebeld, maar die extreme condensvorming en bijbehorende lekkende airco is normaal in deze gebieden.

Alvast telefonisch een camping gereserveerd in Barstow, de KOA camping daar. Op deze camping hebben we 15 jaar geleden ook een nacht gestaan.

Zo, jullie zijn weer helemaal bij en ik ga de oven buiten weer in, naar Christien en de kinderen in het zwembad.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan