Dag 23: Kamehameha Highway en "Robin Masters Estate"

Door Frits Borgman - 19-07-2008 21:02 Vandaag vertrokken in oostelijke richting om de kustweg af te rijden naar diverse mooie stranden en "The Anderson Estate", het huis waar de buitenopnamen van de TV serie "Magnum PI" plaatsvonden van eind jaren '70 tot eind jaren '80.
Zelf ben ik een fan van deze serie en het was voor mij dus een must deze locatie te bezoeken. Ik had voor deze reis het adres al op internet gevonden en we hadden het landgoed dan ook al vrij snel gevonden. Aan de voorkant was weinig te zien, dat wist ik al, maar als je meer wilde zien moest je via het strand.

Mark en ik zijn het strand opgelopen en we moesten en stukje door het water om aan de achterkant te komen. De bekende muur zag ik al van afstand en het hek, waar acteur Tom Sellick zo vaak het strand op liep was er ook nog. Helaas was door de muur vanaf het strand niet zoveel te zien, maar ik was hier nu, dus dit riep om drastische maatregelen. De muur beklimmen kon niet, maar als je verder de zee in liep, moest je meer kunnen zien. Ik had geen zwembroek bij mij en Mark ook niet, dus dan maar in de onderbroek de zee in.

Ongeveer 50 meter uit de kust lag een rij rotsen, dus we besloten hier naar toe te lopen en daar op de klimmen. Dat lukte en vandaaruit konden we het "Guesthouse", waar Magnum in de serie woonde, goed zien. Het "Main House" was echter door de dichte begroeiing niet te zien, wel de tuin en de tennisbanen.
Op dit moment wonen er nog mensen, maar niet dezelfden die er tijdens de opnamen woonden.
Mark heeft voor mij veel foto's gemaakt en ik gefilmd, dus we zijn niet voor niets geweest.Op het strand wat gegeten en toen door naar Lanikai Beach. Ook weer een mooi strand, maar moeilijk toegangelijk omdat veel gedeelten privé-stranden zijn. Op tijd weer naar het hotel gereden omdat we vanavond de boulevard langs Waikiki Beach af wilden lopen en Alicia graag op dit strand op de foto met het licht van de avondzon wilde.
Christien heeft veel foto's gemaakt en die hebben we net even op de laptop bekeken. Er zitten prachtige foto's bij !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan