Dag 19: Highway 1, Malibu en Oxnard and "the night before..."

Door Frits Borgman - 18-07-2008 07:20 Vanmorgen lekker rustig aangedaan na 4 dierentuinen/filmstudio's/pretparken in één week. De kids hebben tot 10.00 uur uitgeslapen, wij hebben lekker rustig ontbeten met z'n tweeën. Met de auto de Highway 1 een stuk afgereden, die helemaal langs de kust loopt van LA naar San Francisco.
Langs Malibu gereden, waar ook vele bekende filmsteren in de bijbehorende kastelen wonen. Daarna doorgerden naar Oxnard, een minder bekende, maar toch ook mooie Amerikaanse plaats aan de Pacific en toen weer terug.

Dan de onvermijdelijke avond ervóór... Lady's and Gentlemen, let the stress begin !!!

Het inpakken van de koffers voor de vlucht naar Honolulu. Wat een uitdaging ! Spullen waar normaal gesproken zes koffers voor nodig zijn, in drie koffers zien te persen. Alles eerst op één bed gelegd en dan op het andere bed inpakken. Zie het voor je, op het linker bed de Mount Everest aan spullen en op het rechterbed 3 lege koffers en een trolley.

Afijn, na veel gesteun, gezucht en andere niet voor herhaling vatbare bewoordingen toch zover gekomen dat bijna alles erin ging. Bijna, dus. Naar de overkant van ons hotel gelopen, waar we eerder al bij een soort Amerikaanse versie van de Bristol trolley's hadden zien staan voor weinig.
Een hele grote op de kop getikt voor 35 dollar, een koopje, want het ding heeft wel 75 vakjes en ritsen.
Dat schoot lekker op en mooi alles weggewerkt. Veel bier gedronken op de goede afloop en op tijd naar bed, want morgen moeten we om 5 uur op om onze vlucht te halen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan