Dag 14: Seaworld San Diego

Door Frits Borgman - 12-07-2008 06:03 Vandaag weer met de light-rail en de bus naar Seaworld in San Diego geweest.

Om binnen te komen moesten onze spullen door een security-scanner en werden van alle bezoekers de vingerafdrukken electronisch geregistreerd. Veiligheid voor alles zullen we maar zeggen.

We zijn begonnen met de hoofdact, de show van Shamu en nog 3 orca's. Een erg mooie show gezien waar de orca's hun kunsten vertonen. Het is erg knap wat ze die grote vissen allemaal hebben kunnen leren. Verder een grappige show gezien van huisdieren (meest honden en katten) Erg leuk al die kunstjes. 

Hierna zijn we het park doorgelopen en hebben allerlei zeedieren bekeken, waaronder zeekoeien, walrussen, vele soorten kleine vissen, en ook een zeldzame witte beluga. Deze werd net gevoerd, dus hij kwam gedeeltelijk uit het water. Wat een indrukwekkend dier.

Ook nog twee shows gezien met zeeleeuwen en dolfijnen.

Hierna met de light-rail en de bus weer terug en, jawel, weer bij McDonalds gegeten. Het is nooit druk bij McDonalds, maar dat kan ook helemaal niet, want op elke hoek van de straat is er hier één !

Ook is de Subway, een fastfood restaurant met gezondere produkten, erg in opkomst, je ziet ze bijna net zo vaak als McDonalds.
Lekker weertje vandaag, 25 graden, een beetje zon en wat wolken.

Dit was onze laatste dag in de camper, morgenochtend vertrekken we naar Los Angeles op hem weer in te leveren. Daarna door met de huurauto naar het Best Western-hotel op LAX (het vliegveld van LA)

We hebben inmiddels zoveel souvenirs gekocht dat we ons een beetje zorgen beginnen  te maken over hoe we alles meenemen... maar goed, dat zien we donderdag wel weer als we in het vliegtuig naar Hawaii gaan. Nog maar even een extra weekendtas kopen en als handbagage meenemen of zoiets.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan