Dag 24: Kamehameha Highway en Turtle Beach

Door Frits Borgman - A long time ago Vandaag de Kamehameha Highway weer opgereden richting het noorden van Oahu, the North Shore en Turtle Beach. Wederom een mooie route met op verschillende plaatsen gestopt om tropische stranden te bekijken.

De North Shore staat bekend om zijn hoge golven en rond de Kerstdagen worden hier de wereldkampioenschappen surfen gehouden, omdat rond die tijd de golven hier het hoogst zijn.
Nu waren de golven niet zo hoog, dat was jammer, maar heeft te maken met het seizoen.

Toen doorgereden naar Turtle Beach, waar veel reuze-zeeschildpadden leven. Geen schildpadden op het strand gezien, maar wel in het water, o.a. een hele grote (pakweg 70 cm) die in het water zwom. Regelmatig zaten we zijn flippers en kop boven het water komen.

s'Avonds met de gratis trolley van het hotel naar het grootste winkelcentrum van Hawaii gereden, de Ana Moana Mall. Mooi opgezet en veel (dure) winkels.

Morgen is onze laatste dag op Hawaii (en op de terugreis na de laatste dag van onze vakantie) en we gaan lekker de hele dag op Waikiki Beach liggen. We hebben de afgelopen weken zo ontzettend veel gezien en gedaan dat we nu wel aan een dag rust toe zijn. We hebben tenslotte ook nog een fikse vliegreis in drie delen voor de boeg.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!