Dag 15: Inleveren camper en ophalen huurauto in LA

Door Frits Borgman - 13-07-2008 05:28 Vanmorgen vertrokken van onze camping in San Diego naar Los Angeles om de camper weer in te leveren. Voordat we weggingen op vakantie had ik de routes van en naar de diverse verhuurstations al op Google Maps opgezocht en uitgeprint. Dit werkt prima, de routes kloppen tot op de meter.

Het Cruise America verhuurstation was dan ook snel gevonden en we waren direct aan de beurt om geholpen te worden. Alles was accoord en er werd vervoer voor ons geregeld naar autoverhuurbedrijf Alamo. Bij Alamo aangekomen werden de formaliteiten afgehandeld en toen werd ik naar de parkeerplaats gestuurd met de mededeling: "Zoek maar een auto uit van de door u gekozen categorie..."
Oke, ik de parkeeplaats op en daar stonden werkelijk honderden auto's waaronder vele tientallen uit de catergorie "Compact" (we blijven Hollanders, hé) in alle merken en kleuren, allemaal met de sleutels in de deur. Pick one and leave.
Een mooie zilvergijze Chevrolet uitgekozen (de categorie "Compact" staat hier gelijk aan een VW
Passat), even onder de scanner doorrijden bij het verlaten van de parkeerplaats en ze weten wie de auto meegenomen heeft en na het inladen van alle bagage (dat ging net...) op weg naar de Best Western Airport Inn.
Ook deze was met dank aan Google zo gevonden en we zitten hier prachtig, direct naast LAX.
Mooie grote kamer met microwave, koffiezetapparaat, koelkast en elke morgen een free breakfast.Hoofdstuk twee van onze reis is hierbij afgesloten en hoofdstuk 3 begint hier.
Morgen gaan we naar de Universal Studios hier in LA.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan