Dag 1: Aankomst in Miami

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanmorgen vroeg op (3:45), om 9:15 vertrok ons vliegtuig naar Newark. Vlucht ging gelukkig voorspoedig. Voornamelijk het eerste uur wat turbulentie. We kwamen ong 1 uur voor de geplande tijd aan. Dus meteen maar zo'n echte Amerikaanse Cheeseburger. Daarna overstappen naar Miami. We konden veel te laat in het vliegtuig, hebben ook nog wat rondjes over de startbaan gereden, waarna we eindelijk de lucht in gingen (1 uur later dan gepland). Eenmaal in Miami aangekomen, in een traditionele gele taxi naar het hotel gereden. Op de weg is het echt uitkijken. Ze rijden hier anders dan in NL! Het hotel is simpel maar het bed en de badkamer zijn prima.

Er staan hier heel veel palmbomen. En op straat is het erg (gezellig) druk.

Wij hebben het vakantie gevoel al te pakken! Ook nog even op het strand geweest.

Net samen wat gegeten, en nu naar bed. Bijna 24 uur geen bed geraakt. Morgen gaan we met de hop on hop off Miami verkennen. 

Weltrusten!

Reacties

linda A long time ago

Nou nou dat is toch een druk eerste dagje. Nu kan de vakantie echt beginnen!! Geniet ervan!! Ik volg jullie en hoor het als er nieuwe berichten zijn. Bij terugkomst wil ik alle fotos zien en hoor ik jullie live verhalen.
Groetjes linda

maria giezen A long time ago

Vandaag via jullie mam jullie weblog doorgekregen.Leuk om jullie te volgen.wij wensen jullie een geweldige reis toe. Geniet ervan. Bert en maria

Robert A long time ago

mooie foto's nu al ;)

Nanda A long time ago

Een volle dag, zo'n eerste reisdag. Ziet er wel al mooi uit, en dan moest het nog beginnen. Wel fijn dat het vakantiegevoel meteen aanwezig was.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!