Vrijdag de 13e De camperrondreis gaat beginnen

Door Ine F - 15-06-2014 04:32

Goodbye New York!

Vandaag gaan we de camper ophalen. Omdat we met de shuttle pas om 14.00 uur opgehaald kunnen worden, besluiten we  - in overleg met het verhuurbedrijf- met de taxi naar het Camperverhuurbedrijf  “El Monte” te gaan in de hoop dat we vroeg in de middag kunnen vertrekken.

En hoewel we zeker niet bijgelovig zijn, is het voor ons een pechdag. Om 12.30 uur zijn we aanwezig, maar de camper blijkt niet in orde te zijn, als de camper uiteindelijk klaarstaat en wij hem inspecteren, blijkt dat de slide-out aan een kant niet goed sluit. Dat is gevaarlijk, want dan kan het tijdens het rijden helemaal opengaan. Na lang wachten krijgen we een andere camper aangeboden, maar die is nog niet gecontroleerd en schoongemaakt, dus weer wachten! Uiteindelijk rijden we tegen vijven weg, we doen vlakbij de eerste boodschappen en dan kunnen we lunchen! Het stortregent en onweert flink en als het iets opklaart vertrekken we. Het is nu 18.00 uur en we hebben een rit van 250 km. voor de boeg. Joep rijdt, het is weer even wennen, maar Mark begeleidt hem uitstekend.

https://core.fuga.cloud:8080/swift/v1/1c6eec8866ec4a2a8cdd5b43af7fe276/travel-report-dynamic/travelReport/6918/album/33714.2332.333e.JPG">

Halverwege de rit neemt Mark het stuur over en door zijn rij-ervaring bij “'t Arendje” gaat het prima, ondanks dat het donker is en het regent.

Om 22.00 uur arriveren we op camping “Mystic KOA” te North Stonington. Gelukkig had Ine bij de reservering aangegeven dat we laat zouden komen, dus lag er keurig een envelop voor ons klaar.

Nog vlug een diepvriesmaaltje, de koffers gedeeltelijk uitgepakt, de bedden gedekt en slapen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan