1 juli Washington D.C.

Door Ine F - 07-07-2014 23:43

Nu weten we het zeker: vakantie is (soms) afzien. We hebben heel veel gezien vandaag, maar het was ontzettend heet (32°), we waren snel door onze meegenomen voorraad water heen en er was nergens koffie of iets fatsoenlijks te eten! Rond 15.00 uur zitten we aan een hamburger, het is tenminste iets.
Om 10.00 uur stappen we de metro uit

vlakbij het U.S. National Archives Museum.

We willen eerst de monumenten wat verder weg bezoeken en daarna diverse gebouwen/musea in het centrum en we gaan vol goede moed op pad. We lopen langs het J. Edgar Hoover FBI Building

de Old Post Office

het Ronald Reagan Building

het Treasure BuildingHet Witte Huishet First Division Monument met daarachter het Old Executive Office Building

nogmaals het Witte Huis, maar nu de achterkant. We zijn niet binnen geweest maar we hebben een uitgebreide film gezien in het infocenter:

het Washington Monument, jammergenoeg kunnen we er niet in. Het mag wel weer, maar we waren te laat met kaartjes bestellen via internet en ter plekke ging het ook niet meer.

het National World War II Memorial met op de achtergrond het Lincoln Memorialhet Lincoln Memorialhet Korian War Veterans Memorialhet Franklin D. Roosevelt Memorial
het Jefferson MemorialWe bezoeken het U.S. Holocaust Memorial Museum


Tenslotte bezoeken we het National Air and Space MuseumDan gaan we heel moe, maar voldaan terug naar de camping en na een verlaat diepvriesmaaltje gaan we lekker nog even zwemmen en op tijd naar bed.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan