23 juni naar Phelps bij de Finger Lakes

Door Ine F - A long time ago

Op tijd opgestaan (8.45 uur) en om 9.40 uur staan we al in de dichtsbijzijnde supermarkt om o.a. brood, melk, water, frisdrank en koffie te kopen en we gaan ontbijten in de camper op de parkeerplaats, het wordt een lange rijdag vandaag. Ca. 20 km. ten zuiden van Burlington steken we met de ferry het Champlain Lake over, een nieuwe ervaring en we genieten in de zon van het wijdse uitzicht.

Na 2 uur rijden door een bosrijk gebied en langs vele meren, lunchen we in de camper.

Daarna in één stuk verder door een heuvelachtig gebied naar Phelps NY waar we om 17.30 uur aankomen op Junius Pond Campground, een mooie grote heuvelachtige camping met veel gras. enkele bomen en royale plaatsen. Er lopen konijntjes, eekhoorntjes en chipmunks. Na een kopje thee en 'n frisse duik in het zwembad nog een half uurtje in de zon. We koken zelf en eten voor het eerst gezellig buiten. De jongens hebben een 2-daags internettoegang gekocht voor hun mobiel, maar de toegangscode kan niet gebruikt worden voor de laptop, dus moet ik nog 2 dagen wachten om het blog bij te werken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!