16 juni naar Boston

Door Ine F - 21-06-2014 02:03

Mark en Luuk staan op tijd op want ze gaan pancakes maken, Joep doet de voorbereidingen en dan kunnen de boys het verder zelf en is het smullen, Joep en Ine houden hier niet zo van op de vroege morgen. Joep houdt het bij havermout en Ine bij enkele sneetjes brood.
Rond 10.30 uur vertrekken we.
We verlaten de mooie bosrijke omgeving en na twee uurtjes zitten we op de snelweg richting Boston, het is een brede vierbaansweg. het rijdt lekker door en Luuk voelt zich al helemaal thuis achter het stuur.
Ine heeft een manier gevonden om aan het verslag te werken: de camper trilt teveel om te kunnen schrijven en voor de laptop is dat trillen niet zo best, dus de E-reader maar eens voor de dag gehaald  en daar in kladblok de tekst ingevoerd en dan kan het later rechtstreeks overgezet worden naar de laptop.
We doen nog wat boodschappen en we lunchen in de camper en dan rijden we verder via Boston naar Winter Island Park te Salem, dit is voor een bezoek aan Boston de dichtsbijzijnde camping en die ligt heel mooi aan een plezierjachthaven.  We hebben een plaats vlak aan zee op een geasfalteerde parkeerplaats en zoals gebruikelijk met een picknicktafel.


We hebben hier alleen elektriciteit- en wateraansluiting, geen mogelijkheid om de tanks te legen, dit laatste doen we nog net voor vier uur op een speciaal depot buiten de camping. Ine kookt dit keer ( aardappelen, kip, sperzieboontjes, tomaat/komkommersalade) en Joep en Luuk wassen af.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan