30 juni Shenandoah NP en richting Washington D.C.

Door Ine F - 01-07-2014 04:42

We hebben heerlijk geslapen, wat een stilte hier, je hoort alleen de vogeltjes fluiten. Het is heerlijk zonnig weer. Tijdens het rijden op de Skyline Drive ontstaat de discussie of we wel//niet naar de grotten van Luray gaan (ligt in de vallei; kost veel tijd en is het de moeite waard voor 24 dollars p.p.?)  en/of laten we de gereserveerde natuurcamping Mathews Arm dat ook aan deze Skyline Drive ligt, vervallen en kiezen we voor meer comfort door vanavond al naar Washington te gaan. Voorkeur gaat uit naar de laatste optie.
Onderweg stoppen we nog enkele malen bij mooie uitzichtpunten en om 11.50 uur zijn we bij Mathews Arm Campground om onze reservering voor vannacht te annuleren. We lassen meteen een koffiepauze in en om 12.15 uur zijn we weer op weg. Het is licht bewolkt en wat nevelig in de verte. Het is een schitterende panoramische weg, echt de moeite waard. Bij Dickey Ridge Visitor Center, het officiële begin van deze weg (en voor ons het einde), lunchen we en maken we nog een kleine wandeling.
Rond 14.00 uur gaan we op weg naar Washington D.C., om 16.45 uur staan we op een mooi plaatsje van Camping Cherry Hill, 12 mijlen van Washington, dezelfde camping waarvoor we de volgende 2 nachten al gereserveerd hebben. Een uurtje later liggen Joep en ik al in het zwembad, de jongens zitten aan de telefoon.
Joep kookt, na het eten wassen Luuk en Mark af en Joep en ik informeren bij de receptie naar de mogelijkheden voor ons bezoek aan Washington D.C. morgen. We blijven nog een poosje buiten zitten, het is nog steeds erg warm buiten, binnen gaat de airco aan.

Reacties

Rianne 01-07-2014 07:14 {{button-22322}}

Wat leuk om jullie weer te volgen met deze geweldige reis. Ik dacht: het is weer 'ouderwets' om elkaars reisblog te lezen. Ik heb nog genoeg terug te lezen.

Ik heb enkele foto's bekeken en zie alleen maar genietende mensen in een prachtige omgeving!

Maak er nog een mooie reis van met zijn allen, het is uniek dat jullie samen deze reis maken!

HOUDOE en hartelijke groet van Rianne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan