Dag 2 - Finally on the road!!

Door Harry Lina - A long time ago

De bedden van hotel Marriott lagen heerlijk, jammer van de wekker die om 06:30 ging. Na een Starbucks koffie en een ontbijtje, werden we om 08:15 opgehaald door één... ja één!!... auto. Zeven mensen, zeven koffers, zeven trolleys en zeven tassen. Kortom een heerlijke rit. 

De campers stonden al klaar voor vertrek. Na het uitpakken van de koffers en controle aan de campers (twee uur later... ) reed Harry vol gas het terrein af en de verkeerde kant op! Reden: de rem deed het niet - kortom: hij drukte het gaspedaal in. Na een kort bezoek aan de Walmart (oftewel 2,5 uur later en Mike een hele ervaring rijker) kon de reis beginnen! Jeeeeh, op naar San Diego!

De verkeersregels waren nog wennen, vooral voor Harry, en waar ze bekend waren werd er, door Harry, toch niet aan gehouden. Wat een k****snelwegen! Langs de kustweg zijn we even gestopt voor een frisse duik en een drankje op het strand. 

Uiteindelijk kwamen we aan op de camping die Harry had uitgezocht. Naja, camping... laten we het (zoals Kelly het beschrijft) een camper-begraafplaats noemen. Er waren nog twee plekken vrij: ééntje naast de tokkies en de ander naast familie Flodder. Toch maar even een boekje erbij gepakt en de beste KOA-camping van het jaar opgezocht, die 20 minuten verderop lag. Wat een verschil! Maar hierover morgen meer. 

De avondmaaltijd bestond uit kip en aardappelen uit de oven. Helaas bleek onze camper een magnetron en geen oven te hebben. De aardappelen werden rösti en de kip erg krokant, maar de salade was overheerlijk. 

De avond werd afgesloten met een zoektocht naar: 

  1. De omvormer
  2. De micro-sd kaart (1 bij 1 centimeter)

Zoektocht maar tevergeefs afgesloten en na een borreltje maar het bed opgezocht. 

Groetjes van ons allen!

Reacties

Marijke van Noort A long time ago

De Amerikaanse mode om scheldwoorden te censureren is ook bij de familie Lina aangeslagen, merk ik?

Succes met de verdere ontdekkingen!

Carolyt A long time ago

Binnen een dag in de USA al kennismaken met de Tokkies en de familie Flodder. En het was geen woonwagenkamp ? Wel leuk om ook de inwoners te leren kennen! Ben benieuwd of de "natuurverhalen" net zo spectaculair worden

Han A long time ago

Ik vond jullie aankomst ook al vrij veel gelijkenis met de aankomst van de familie Floddder in Amerika vertonen , dus tot nu toe een hoog Flodder gehalte... zonder dolle onwijs veel plezier in een ongetwijfeld prachtig gebied
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan