Dag 8 - Bijkomen

Door Harry Lina - A long time ago

Vandaag hebben we een rustig dagje gehad. De wekker ging om 8 uur, en om 9 uur vertrokken we van de Ten X camping. We hebben nog een uurtje langs de Grand Canyon gereden en zijn nog een laatste keer gestopt om te genieten van het uitzicht. Vervolgens zijn we in één keer doorgereden naar Lake Powell. De route er naar toe was prachtig!

Na aangekomen te zijn op de wahweap camping hebben we weinig anders gedaan dan op het strandje aan Lake Powell te liggen. Het was heet, erg heet. Aan het einde van de middag zijn we de camper in gevlucht om een beetje af te koelen, wat uiteraard niet gelukt is. Vervolgens is Ank pannenkoeken gaan maken en zijn Har, Kel en Mike boodschappen gaan doen. Zij kregen geen alcohol mee, omdat Kel nog geen 21 is (een 61 jarige die geen alcohol mee krijgt, moet niet gekker worden natuurlijk). Mike moest dus vervolgens in zijn eentje terug om de drank nog even te halen. De avond is weer afgesloten met een kampvuur en giant marshmallows.

Nog een kleine aanvulling: er zijn in Amerika twee soorten campings: natuurcampings en commerciële campings. Op de natuurcampings is geen elektriciteit aanwezig en hebben wij ook geen internet (soms niet eens bereik op ons telefoon!). Daar kunnen wij dus helaas ook geen blog uploaden. Zodra we dan weer op een commerciële camping staan, kunnen we gebruik maken van WiFi en kunnen we voor meerdere dagen de blog bijwerken.

Morgen wordt het ook weer een rustige dag, maar daarover uiteraard de volgende keer meer.

Alle liefs van Suus

Reacties

oma Koops A long time ago

29 jaar geleden waren we ook in de GrandCnayon.Iets om nooit te vergeten.We waren er meerdere dagen.Maar jullie genieten met zn allen lees ik uit jullie berichtjes.Ga zo door!!!.Sms van Suus en Dave ontvangen Bedankt .Goede reis verder (digi)Oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!