Dag 11 - naar Zion NP

Door Harry Lina - 18-09-2014 23:48

Nog even een nagekomen berichtje over Bryce: reeds bij binnenkomst stond een heel roedeltje herten te grazen aan de zijkant in het bos; ons eerste echte groepje wild - daar hebben we wel even bij stilgestaan.

Na wat geharrewar rond de tijdzone waarin we leven en een probleempje met een zieke Saskia (hoofdpijn en misselijk) en een hele koude nacht gingen we iets later dan afgeproken op weg naar Zion. 

Bij nadering van dit natuurpark vallen direct de massieve rode rotsformaties op waartussen de weg waarop we rijden een nietige indruk maakt. Nog zo'n uiting van moeder natuur die je je bijna niet kan voorstellen.

De meesten willen niet op het park overnachten - de campgrounds in het park bleken toch allemaal vol te zitten - maar op een wat luxere camping. De eerste ligt een halve mijl buiten het park, heeft alle aansluitingen en een hele goede WIFI en had ruimte voor ons. Rond 12 uur staan we daar reeds. Daarna kon een ieder doen waar hij/zij zin in had.Een paar naar het zwembad en ik mijn foto's regelen. En deze verslagen.

Dus hier stopt het weer even. Tot het volgende reisverslag. En er zijn al een paar foto's toegevoegd, er volgen er meer.

Groetjes, Harry

Reacties

judith 19-09-2014 07:34 {{button-26440}}

wat genieten we toch van jullie reisverslagen...en nu met de foto's krijgen we er een nog duidelijker beeld bij. geniet ervan!

Carolyt 19-09-2014 12:12 {{button-26456}}

Leuk hoor, zo in jullie karrenspoor mee te reizen. Ben benieuwd hoe jullie aan het eind van de reis de grote stad ervaren na al dit wilde natuurgebeuren. Groet
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan