Dag 3: San Francisco - Moss Landing

Door Dennis en Marike - 07-06-2018 03:47

23 graden, zonnig

Goeiemorgen, Marike hier! 

Yep... helaas moeten we vandaag het mooie San Fransisco alweer verlaten...

Maar eerst: ontbijten! Natuurlijk kunnen ook wij niet achterblijven en daarom gaan we naar 'Honey Honey' om een ontbijtje te scoren. De verhalen over Amerikanen die buiten de deur eten is waar, want om half 8 (openingstijd) staat de eerste rij al bij de kassa. En die rij is tot wij weg gingen ook niet meer kleiner geworden. We bestellen dit keer natuurlijk wel even lokale vatzigheid, om de sferen goed te kunnen proeven. Dennis gaat voor de beruchte pancakes met maple sirup en ik voor de Crab cake met muffin en en ei iets (zacht rond broodje met krabburger en gepocheerd ei en natuurlijk potatoes!) met natuurlijk een lekker bak koffie. De bakjes koffie bij jullie zijn trouwens niks bij de bakken koffie hier. Ik denk dat de Amerikanen zich echt rot schrikken wat ze bij ons krijgen. En dan zijn ze hier ook nog gewend 'free refills' te krijgen..

Maar goed, wij eten lekker ons ontbijtje en verbazen ons over wat anderen naar binnen werken. Dikke crepes met allemaal spul erin met natuurlijk potatoes ernaast. Als onze megamok koffie daarna ook leeg is, lopen we weer naar ons hotel. Natuurlijk zijn we weer veel te vroeg, want 11 uur hoeven we pas richting de andere kant van San Fransisco om onze RV op te halen. Na wat tv (ahum, het was Sesame Street tijd..) kijken, bestellen we weer een ubertje en gaan we met alle koffers weer op pad! Gezellig met de uber-man kletsend, rijden we langs het prachtige water over de mega lange brug van San Fransisco.

Na een klein uurtje komen we bij El Monte RV aan en een half uurtje later rijden we in de RV. Op naar de Walmart! De verhalen zijn waar, jemig wat is die winkel groot.. Een Kruidvat, Kwantum, Formido, Decathlon en natuurlijk een Lidl/C1000 in één! Dat moet ook wel, want ja… een heel camperinventaris past helaas niet in de vliegbagage. Heeeel wat uren (beetje veel) en heel wat dollars lichter stappen we daarna weer de Walmart uit. Hieronder een foto van alleen het schap met cornflakes.....

De boel inladen, TomTom instellen (als de activatiecode het doet…) and off we go! Op naar Moss Landing. We rijden een prachtig stuk over de Highway 1 met mooie kliffen en woeste golven. Zeker als de zon wat lager staat een prachtig gezicht om te zien. Al zie je dat niet echt erug op de foto's.

Rond 9.15 pm (ietsjes later dan gepland, yep Walmart heeft behoorlijk wat tijd gekost) rijden we de camping op waar de envelop met onze naam klaar ligt (echt ideaal hier, als de receptie gesloten is laten ze gewoon een envelop achter met daarop je naam en campingplaats, je komt dus nooit te laat!). We installeren de RV, poetsen onze tanden en gaan lekker bedsje koesen. Oant moarn!

 

Reacties

Memke 07-06-2018 08:03 {{button-51700}}

Gelukkig jullie hebben weer Wifi..
Lees liever jullie avontuur dan de krant als ik van bed kom.
Wat heerlijk om jullie op deze manier te volgen.
En foto's laten nooit zien hoe het in het echt is maar we krijgen zeker een goede indruk.
Nu maar lekker verder toeren in jullie stoere huisje op wielen wat een bak.💕💕

Neel 07-06-2018 16:44 {{button-51726}}

Jaa weer een berichtje! Zaten er al vol smart op te wachten :) It's looking good overthere!
Die Wallmart, als je daar komt moet je geen last hebben van keuze stress nee @Marike :P Kan me voorstellen dat je daar langer dan gepland kunt blijven hangen. Maar wat vet dat jullie nu éindelijk in jullie campertje touren, hopelijk koest t wat lekkerder als op die betonmatrasjes op schiphol! Lekker genieten van everything & tot snel, liefss!

Hilda 08-06-2018 17:13 {{button-51769}}

Wat weer een super verslag toppers! Highway 1 is echt een aanrader. Nog het strand mee zeehonden gespot? Pas daar wel op voor de snakes.... Veel plezier nog. x

Alwin 12-06-2018 01:28 {{button-51945}}

Mooi verslag👌Geniet
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan