Dag 20: Page

Door Dennis en Marike - 24-06-2018 15:27

35 graden, zonnig

Boek 4 is uit!

Vandaag was het echt een luier dagje. Heerlijk. Je kunt hier heus wel meer doen dan wij gedaan hebben hoor, maar het was warm en Lake Powell is echt heerlijk verkoelend.

Dus nadat we eigenlijk veel te lang nog bij de camper hebben gezeten - vanwege de hitte wilden we nog niet meteen naar het meer – zochten we rond 2 uur verkoeling bij het meer. Lekker zwemmen, balletje overgooien en lezen. Dus zoals ik al had aangekondigd, boek 4 van Dennis is ook uit.

Dat betekent ook dat we nu spelletjes moeten doen en niet laat op bed gaan, want ja Dennis verveelt zich anders 😉 Gelukkig heeft hij nog twee autoweken te slijten, scheelt weer 2 uurtjes rust voor mij 😊.

We eten een aardappelpannetje met wat worstjes en groente, lekker makkelijk en goed in te nemen. Ook wel leuk, we hadden op het begin zo’n drie basis gerechten bedacht: rijst, wraps en gebakken aardappeltjes. Je raad het al, rijst moet je apart koken, dus dat pak is eigenlijk nog steeds dicht... Ahum. De rest hebben we wel goed gebruik van gemaakt. Er zijn hier genoeg soorten voorgekookte worstjes (die na openen ook nog een week goed zijn), dus genoeg variatie in onze gerechtjes. Zeker als het zo heet is, dan wil je niet te lang in die warme camper staan koken.

Wat hier ook erg lekker is, is lemonade (behalve voor mensen met een citrus allergie, ahum). Je kunt het zelfs in de diners enzo krijgen. Heerlijk voor de dorst ook!

Goed, genoeg weer over de dingen die we niet thuis hebben. We stoken nog lekker een fikkie (waarschijnlijk bijna ons laatste) met wat marshmallows en wat we nog steeds moesten proberen: smores! (Vast al uitgelegd, maar is marshmallow tussen twee koekjes.) Smores is lekker, maar doet de knapperige van buiten en zacht van binnen marshmallow wel wat te niet. Voor ons dus gewoon marshmallows!

Morgen op naar Grand Canyon!! Ben heeeel benieuwd… Trusten!

Reacties

Hilda 24-06-2018 20:29 {{button-52444}}

Heerlijk relax dagje. Het lijkt wel vakantie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan