Dag 12 North Cascades - Vancouver

Door Rob en Rosy - 15-09-2022 18:26

Dag 12 North Cascades – Vancouver Zondag 11-09

 

Vandaag gaan we de grens met Canada weer over. In Vancouver zullen we onze vrienden Carlo en Manon ontmoeten die de komende 2 weken met ons mee zullen reizen.

De grens passeren verloopt zonder problemen. Omdat het Zondag is , is het niet druk en zijn we binnen 20 minuten weer aan het rijden. Helaas is vandaag een dag vol rook. Er heerst een grote brand in Hope en de rook wordt richting zee geblazen. Zodra we Vancouver naderen wordt duidelijk hoe erg het is. Van de hele sky-line is niks te zien. Gelukkig hangt de rook hoog en geeft het op de grond weinig problemen. Na de camper te hebben geinstalleerd nemen we een Uber richting de stad. Carlo en Manon zijn inmiddels gearriveerd in het hotel en met z’n vieren gaan we het stadsdeel rondom Daviestreet verkennen. Dit gedeelte van Vancouver, gelegen aan het strand, staat bekend om zijn vele homo vriendelijke bars en restaurants. Het is echt een bruisende wijk en overal is er muziek en feestende jongeren op het strand.

Na een avondje eten en drinken gaan we terug naar de camping. Carlo en Manon moeten morgenvroeg hun camper ophalen en zodra ze ook op de camping zijn zullen we samen de rest van de stad gaan ontdekken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan