De eerste dagen

Door Amerika droom 2009 - 22-04-2009 03:59
Hallo lezers,
Onze droom is nu eindelijk begonnen. Jan heeft ons naar het Schipholhotel gebracht, alwaar wij gezamenlijk hebben genoten van heen heerlijke maaltijd.
 
Nogmaals erg bedankt Jan!
 
Dinsdag:
Wij waren mooi op tijd op schiphol om in te checken. Dit verliep allemaal prima.
Vanaf Gate 06 zijn wij uiteindelijk met tien minuten vertraging vertrokken. Aan boord kregen wij gelijk te horen dat de weersomstandigheden op JFK New York vele malen slechter was dan in A.dam. Regen en mist zorgen bij aankomt op JFK niet gelijk voor een vakantiegevoel.
 
De vlucht is over het algemeen goed verlopen. Door het slechte weer moesten wij wel even op onze beurt wachten alvorens wij toestemming kregen om te landen.
 
Op de luchthaven van New York stond ons nog een onaangename verassing te wachten. “door de extra beveiligde grenscontrole” Dit is een drama Men neemt alle tijd. Het koste ons dan ook bijna drie uur om alleen al door de grenscontrole te komen.
 
Eindelijk konden wij de koffers halen en zijn wij met een taxi vertrokken naar Hotel Marrakech op Broadway.
Na het inchecken hebben wij met ons vieren nog een korte wandeling over broadway gemaakt. Hebben daar een supermarkt en de Mc D bezocht en zijn uitgepunt van de reis op tijd naar bed gegaan.
Morgen staat ons een druk programma te wachten. Om 07.45 met de metro naar de afgesproken plaats om de Manhattan Comprehensive Tour te doen.
 
Groetjes van ons allen.
Marietje, Kitty, Toon en Peter.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan