Camper ophalen

Door Amerika droom 2009 - A long time ago
Hallo Lezers,
 
Vanmorgen hebben we City Hall bezocht. Het is een fantastisch gebouw, grotendeels van natuursteen. Er is erg veel koper in het gebouw verwerkt, pa vindt dat helemaal geweldig, als je zo’n gebouw zou kunnen kopen/slopen zou het wel 50.000 ton koper opleveren(schat hij).
We hebben hier wat rondgewandeld en een aantal huwelijksvoltrekkingen gezien, dit doen ze boeven op de trap midden in het gemeentehuis.
 
Buiten maken we nog een korte wandeling en gaan daarna richting hotel. We worden tussen 12.00 en 13.00 opgehaald door Roadbear. Om 13.15 is er nog niemand en komt er een telefoontje van Roadbear, hun Van is kapot en ze sturen een andere, dit duurt ongeveer 45 min. Roadbear ligt in het gebied Oakland. Daar aangekomen is er een Belgische jongen Aldie, dit is erg prettig vooral wat betreft de technische aspecten en de voorwaarden. We hebben er goed aangedaan dat we de verzekeringen voor de camper in Nederland af hebben gesloten, zegt hij beter kan niet. Ze zijn allemaal erg aardig, terwijl Peter en ik uitleg over de camper krijgen zitten pa en ma op de praatstoel met Aldie. Het gaat over de camper en wat zo’n camper zou moeten kosten als hij na twee jaar verkocht wordt. Dit blijkt zo rond de 50.000 dollar te zijn. Pa krijgt een kaartje van de eigenaar van Roadbear(hij woont in L.A), wie weet!
De camper is enorm groot, dat wisten we wel, maar in het echt is het toch altijd anders. Als we de slide out uitschuiven komt er een enorm stuk bij aan. De campers hier zijn van alle gemakken en luxe voorzien.
 
Om 17.00 vertrekken we bij Roadbear richting de supermarkt in Gilroy, hier doen we de boodschappen. Onderweg naar onze eerste camperground genieten we van het prachtige landschap, af en toe komen we in langzaam rijdend verkeer terecht, maar dit is ook zo weer opgelost. We hebben ongeveer nog een uur te gaan, richting Moss Landing onze eerste KOA Camperground.
 
We komen in het donker aan, er is nog plaats(nr. 19), als de camper staat flansen we een snelle maaltijd in elkaar(roerei met groente). Daarna pakken we de koffers uit en gaan we aan de wijn, we hebben een aardbeien(prik) wijntje gevonden(voor de echte wijndrinkers onder ons 4%). Lekker even bijkletsen en dan slapen.
 
Morgen gaan we richting Montery en daarna door naar Hearst Castle.  
 
Groetjes Kitty&Toon en Peter&Marietje  
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!