12-07-2011: Glendale-Cannonville (Bryce Canyon)

Door I.H. Gelton - 13-07-2011 05:38

We werden vanmorgen wakker na een koude nacht en na het ontbijt vertrokken we richting Bryce Canyon via allerlei Scenic Highways. Het was een prachtige rit, die onbedoeld nog wat langer werd door een gemiste afslag, maar ook dat stukje hadden we niet willen missen, door Zion National Park. Bryce Canyon was weer een belevenis, met een shuttlebus het park in, je kan uit- en opstappen waar je wilt met af en toe een wandelingetje. Waanzinnige vergezichten, ongelofelijke bergtoppen en natuurlijk herten, prairiehondjes en chipmunks (en een hele familie overstekende kalkoenen).

We staan nu op een prachtige campsite midden in de bergen, we weten nog niet precies wat we morgen gaan doen want eigenlijk moet er zo onderhand wel eens een wasje gedaan worden dus misschien blijven we wel een nachtje extra, maar aan de andere kant willen we ook wel een stukje richting Grand Canyon rijden... jullie horen het morgen!

Reacties

Anne 15-07-2011 08:42

Brice Canyon!! Wat heerlijk, dit haalt bij mij ook herinneringen op. Super om te horen dat jullie het zo geweldig vinden. Kijk uit naar jullie volgende verslag.
x
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan