20-07-2011: San Diego-Los Angeles

Door I.H. Gelton - A long time ago

Van San Diego naar Los Angeles is in theorie een rit van ca. twee uur. Om kwart over elf vertrokken we van de campsite, met een korte tussenstop bij de Target voor de aanschaf van een tweede iPad (Eric hij is binnen!) gaan we richting Los Angeles. We willen over de kustweg rijden i.p.v. de interstate, en ja, we realiseren ons best dat dat iets langer zal duren. Om een lang verhaal kort te maken: om kwart over ZES rijden we onze campsite in Los Angeles op....... @#$#%@ dat was echt een tegenvaller: files bij Carmel, files bij Laguna Beach, files richting Los Angeles, bijna je bovenkant eraf rijden bij een tankstation.... we zijn allemaal in een stralend humeur!

Maar dan...... onze campsite blijkt vlak naast het stadion van de Angels te liggen - niet geheel toevallig natuurlijk want we hebben kaarten voor de wedstrijd van morgen - maar dat het op loopafstand zou liggen wisten we niet! Als we de camper hebben voorzien van stroom en water lopen we ernaartoe, en we kijken jaloers naar binnen. Willen wij ook! En dan blijkt dat ze hier een prachtig systeem hebben. Als de Angels erg achter staan (met 8-3 of zo, in de vijfde inning) ga je alvast balend naar huis. Je geeft je kaartje aan een man in een wit pak met een collectebus voor de homeless, zodat hij ze weg kan geven aan geinteresseerden in de hoop dat ze wat in die bus gooien. En precies dan spreken wij die man aan, hij geeft ons de kaartjes, wij doneren $6 in de bus en we mogen naar binnen!!!

Om wederom een lang verhaal kort te maken: the man made our day, en de Angels winnen na een spannende wedstrijd met 9-8 van de Texas Rangers! Morgen onze eerste echte volledige MLB game, we hebben plaatsen iets dichter op het veld dan onze 'deal van de dag' want dat was wel een beetje drie hoog achter (maar je weet: een gegeven paard enz enz!). Na aanschaf van de zoveelste baseballcap - zal nog wel niet de laatste zijn want we habben ook kaarten voor de Oakland A's - lopen we weer terug naar de camper. Was het toch nog een leuke dag!

Reacties

Rob ook in de usa A long time ago

Nu de ipads nog door de Nederlandse diane heen lootsen. Succes.

Robenmieke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!