dag 12: Salt lake city

Door A. de Graaf - A long time ago

Dag 12, Jackson naar Salt lake city,

Niet heel vroeg zijn we vertrokken, op weg naar het zuiden. We dachten ergens bij Salt lake city wel te zullen stranden.  Onderweg wordt er gegamed, muziek geluisterd, geslapen, gegeten, gedronken, tot we weer op de plaats van bestemming zijn.

Bij Salt lake city hebben we weer een KOA camping met zwembad uitgezocht, we waren er mooi op tijd en het was er bloedheet dus de jongens konden direct het water in. Wij volgden toen alles geïnstaleerd was. Heerrlijk badje, hottub ( zijn ze gek op hier) en lekker relaxen. Hadden we wel verdiend na zoveel actie. We hadden zelfs geen zin om de wereldberoemde Mormoonse tempel te gaan bezoeken of ons te laten bekeren. De verhalen die ik over de mormonen had gelezen waren even genoeg. Wij hadden vandaag genoeg aan een potje scrabble een koud pilsje, een wit wijntje en een zelfgemaakte wrap.

De jongens daarentegen waren niet uit het zwembad weg te slaan. Misschien had het te maken met de leuke contacten met “leeftijdgenotes”.  Wij hebben wel even een dankgebed gedaan voor het feit dat we airco in de camper hadden. Dat hadden die mormonen dan toch maar bereikt.

Reacties

Pake en Beppe A long time ago

Het is hier ook lekker warm weer. Wij kunnen jullie avonturen mooi volgen bij Henk en Tineke.Vamiddag gaan we lekker in de schaduw zitten.
De foto"s zijn ook prachtig om te zien.Oh Ja voor de heg hebben we nu Oeds geregeld! En Japie ligt nog steeds op het droge .Nog veel plezier we blijven jullie volgen

pg.dejong@telfort.nl A long time ago

hoi aapjes in Amerika.
Even een rustdag is vast goed voor jullie accu.Het is niet alleen bij jullie warm het is hier ook 30 graden!! Dus jongens duik er maar lekker in!!
PenG

Ittie A long time ago

Al zo veel beleefd en dan zitten jullie nog maar op de helft van de vakantie (ongeveer).
Je kan ook even een break moeten nemen van alle indrukken. Een zwembad, wijntje en biertje kunnen daar heel goed bij helpen ;-)
Liefs, Ittie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!