Dag 16 en 17 Dallas

Door Remco en Nicky van der Voorn - 01-08-2014 00:50

Gisteren vanuit Vicksburg naar Dallas gereden en daar weer een nieuwe camping opgezocht. De kids, na het rijden heerlijk een poosje het zwembad in om de energie kwijt te kunnen en 's avonds naar een BBQrestaurant geweest om daar, nog net voor sluitingstijd, heerlijk te eten, de Texanen kunnen er wat van als het om vlees gaat!

Vandaag downtown Dallas geweest om daar natuurlijk de geschiedenis van de moord op Kennedy te bekijken. Het kruis op de weg, de hekjes van toen, het boekenmagazijn van waaruit Lee Harvey Oswald schoot, alles is nog in orginele staat.

Nieuw, ook voor ons, was het museum op de 6th floor van het magazijn (hiervandaan heeft Lee Harvey Oswald geschoten en is nu een hele reconstructie van het feit gemaakt. Het begint bij de verkiezing van Kennedy als president en loopt door naar de moord in Dallas, de begrafenis, de moord op Lee Harvey Oswald en de tijd van nu. Museum was zeer interessant maar natuurlijk gaat het om het uitzicht dat de schutter gehad heeft op de president toen deze tijdens zijn toer langskwam en hij hem doodschoot.

Op weg naar huis een lekker kippetje bij de Walmart gescoord dus we eten voor de verandering  maar eens thuis ;)

Welterusten voor in Nederland!

Reacties

Pa en ma 01-08-2014 12:22 {{button-24221}}

Goedemorgen,
Ik was ongeveer zo oud als Lars maar ik weet nog precies dat JFK in 1963 is vermoord. Toen stond de wereld ook op z'n kop net als nu. Jullie hadden zijn graf ook al bezocht toch? Ik hoop dat je goed hebt geslapen zonder muggen. Groetjes van Jacky, Nijntje, Snabbel en van de vis natuurlijk.
Doei!!

Bart en Agnes 01-08-2014 18:24 {{button-24243}}

Hallo Remco Niky en Kids,
Wij zitten in de tuin jullie reisverslagen te lezen en de fotos te bekijken, wat een geweldige en indrukwekkende reis, heel veel vakantieplezier nog,
Groetjes van ons Bart en Agnes

hans en mellinda en kids 01-08-2014 18:51 {{button-24244}}

Hoi hoi
Alweer het nodige gezien.. Echt een mooie reis door de wereldgeschiedenis (niet alleen Amerika's)
Genieten met elkaar..goede reis..waarheen gaat ie nu??
Groetjes van ons

tuut 02-08-2014 22:13 {{button-24360}}

Bodikl.
WAt een mooie foto!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan