Dag 27 Bryce Canyon

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Vanmorgen eerst maar eens heerlijk uitgeslapen, Bodil heeft vannacht tenminste doorgeslapen, de antibiotica lijkt aan te slaan!!!, echt een wondermiddel!

Vanaf de camping richting Bryce Canyon gereden en daar de autoroute met elkaar gedaan. Geweldig mooie uitzichten over stalagmieten en stalagtieten. Geweldige uitzichten die met het fototoestel eigenlijk niet vast te leggen zijn. Toen we aan het einde van de middag genoeg gezien hadden en het begon te regenen zijn we alvast richting Las Vegas gaan rijden.

Op de kaart van de Cracker Barrel (ons favoriete restaurant) hadden de jongens gezien dat er bij St. George een vestigng was en DAAR!!! moesten we natuurlijk nog 1 keertje gaan eten!

Nou, onze buiken zijn vol hoor, we hebben weer een plekje gevonden voor de camper en gaan straks maar eens ons mandje in. Morgen de laatste 100 mile naar Las Vegas en dan een hele rustige dag want de avond wordt dan natuurlijk spetteren!!!

Reacties

lizZy A long time ago

beterschap bodil. gelukkig gaat het weer iets beter. het is leuk om te zien waar je bent. ik ben naar lelystad geweest op de camping en naar parijs. tot snel. BFF lizzy
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!