Dag 24 Tombstone

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Overnachten in een echte Wild West stad was best wel spannend hoor. Vandaag de hele dag alles bekeken van het leven van de echte cowboys en het gevecht bij de OK Corral in Tombstone bezocht (wordt iedere dag 3 keer nagespeeld!).

Ook de vrouwen hadden een grote rol in deze stad………. We hebben het huis van lichte zeden (Bird Cage) bezocht en toen werd wel duidelijk wat de vrouwen deden ;)

16 jaar geleden konden we in het Courthouse een echte strop bezoeken, dat was nu weer het geval maar helaas konden we nu niet meer op de stoel van de rechter in het courthouse plaatsnemen. Het hekje zat nu op slot, jammer!

Na alles nog eens rustig langsgelopen te zijn, over de houten veranda’s van de winkels (net als in een echte cowboyfilm zijn we op weg gegaan naar de meest interessante begraafplaats die we tot nu toe tegengekomen zijn, kijk maar eens op de foto’s!

Toen de auto in om alvast wat kilometers te maken zodat we morgen niet de hele dag in de auto zitten richting Grand Canyon. Aangekomen op een prachtig mooie camping met enorme cactussen, Max is er helemaal ondersteboven van ;)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!