Dag 30 Sequoia National Park

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Vanmorgen, vol enthousiasme weer de camper in om naar het volgende Nationale Park te vertrekken. Wat een domper zeg..... toen we daar aankwamen mochten we er niet in. Onze camper is 30 ft en mocht er niet in. Geen shuttlebussen richting de grootste bomen ter wereld (reden alleen in de ochtend) dus is er maar 1 mogelijkheid..... omkeren en verder gaan. We waren niet de enige die enorm liepen te balen over het feit dat we niet verder het park in konden dan 1 mile (konden we keren!).

We willen natuurlijk wel bomen zien en daarom zijn we doorgereden naar Yosemite National Park. We staan inmiddels bijna voor de poorten van dit Park en zullen dit morgen gaan bekijken. Daarna begint dan echt onze laatste autorit richting San Francisco.........

De airco kan hier vannacht zeer waarschijnlijk wel uit, we kunnen dan helemaal lekker slapen want wat een uitkomst zo'n ding maar wat een herrie..... Inmiddels worden ook de laatste voedselresten uit de koelkast en kastjes opgegeten. O, ik moet hier van de heren vragen..... Iemand nog interesse in een pak rijst of fles ketchup? Beiden zitten nog dicht ;)

Vandaag dus weinig gezien maar op de camping wel lekker gezwommen en Lars heeft weer eens als vanouds een lekker kampvuur gestookt, hij stinkt een uur in de wind naar rook!

Op naar San Francisco!! en misschien dan toch nog een aantal grote, dikke, oeroude bomen?????

Reacties

Pa en Ma A long time ago

Elke morgen op de computer kijken hoe het verder gaat werkt verslavend. k zal het nog gaan missen. Jammer dat jullie je plan gisteren niet konden doen. Maar een dag op de camping met zwemmen enz. is ook wel leuk. Alleen moest Lars wel nieuw hout sprokkelen. De laatste dagen komen er aan. In San Francisco is het 22 graden dus kun je vast wennen aan het weer hier. Ik hoop dat je nog een paar dikke bomen ziet vandaag. Groetjes van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!